keenox Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 SalutAveti idee de unde pot gasi asa ceva? Ma intereseaza in principiu un uC cu 8 pini si inaltime de 1.25mm sau mai mic, de preferat un AVR. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 ATTiny45, in capsula SOIC are inaltimea de 1,70mm, iar in capsula TSSOP are 1,35mm. Daca vrei in capsula SOIC, gasesti la TME Link spre comentariu
keenox Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Da, stiu dimensiunile, ca m-am uitat in datasheet. SOIC-ul e prea gros pentru ce vreau eu (sa-l folosesc intr-un dual SIM). M-am uitat si pe Farnell si pe TME si n-am gasit ce vreau eu, TSSOP. De asta am intrebat aici.Oare o merge sa iau din SOIC cu smirghelul fara sa ajung la pastila de siliciu? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Nu cred ca este sanatos! Ai de smirgheluit 0.7mm si, din cauza fortei depuse, ai putea rupe foarte usor terminalele. Oricum, alta alegere nu ai, pentru ca uC nu se fabrica uzual in capsula TSSOP ci doar PDIP/SOIC/QFN.Cere sample la Atmel, veziu daca iti trimit.Edit: Gasesti la DigiKey, 1.03USD Link spre comentariu
keenox Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 M-am gandit si eu la faza cu sample-urile, dar am zis ca poate gasesc mai pe aproape. Ai facut comanda la DigiKey vreodata? Cum e cu transportul?Daca nu si nu, cred ca e mai rentabil sa iau un QFN de pe Farnell. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Nu inca. In curand cred ca voi apela la ei pentru unele componente.Gandeste-te cum il lipesti pe placa. Link spre comentariu
keenox Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Nu e o placa, e un adaptor dual sim din ala ieftinache (link). Pe uC-ul de pe el nu scrie nimic, dar e in format TSSOP8 din ce l-am masurat eu. La QFN ma gandeam sa-l lipesc "dead bug style" ca , desi e mai ingramadit. Link spre comentariu
crispus Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Nu inca. In curand cred ca voi apela la ei pentru unele componente.Gandeste-te cum il lipesti pe placa.Ai mai facut comanda pe digikey? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Salut crispusNu inca. Cred ca abia dupa anul nou. Link spre comentariu
crispus Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Salut crispusNu inca. Cred ca abia dupa anul nou.Poate facem o comanda comuna sa impartim transportul... M-ar interesa si pe mine niste chestii de pe acolo... Link spre comentariu
keenox Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Ma bag si eu la comanda daca faceti. Sunteti din Bucuresti? Link spre comentariu
crispus Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Eu da. Si se pare ca si nico_2010 e din Bucuresti, cel putin asa reiese din profil... Link spre comentariu
nico_2010 Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Va voi tine la curent si, in timp util, va voi anunta despre momentul lansarii comenzii.Cu stima.PS: Corect, si eu sunt din Bucuresti Link spre comentariu
crispus Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Ceva noutati? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum