Vizitator bogdan horga Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 daca se poate as vrea sa stiu si eu care e diferenta stiintifica dintre incintele de pal si cele de plastic.A ascultat cineva incintele echipate de la kon?Merita banii?E afectata calitatea sunetului de catre plastic? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 O explicatie stintifica... nu este.Daca incintele sunt facute bine nu este afectat sunetul in nici un fel.Incintele de plastic care le am eu pe site sunt de la KON :rolleyes: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 cel mai important lucru la o incinta pe langa acordajul corect si volum, este sa fie RIGIDA :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Probleme de rigitate nu au probleme de genul asta, faza cu volumul si acordajul este destul de naspa pentru ca esti limitat doar la anumite difuzoare. Link spre comentariu
titro Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Acordajul se poate modifica prin acoperirea unui rezonator (sau a mai multor rezonatoare), doar ca dupa aceea pot aparea alte probleme (marirea vitezei aerului prin porturi, etc) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Un alt handicap mare este pretul exagerat la KON, cu 3 mil iti faci din PAL 2 boxe complete. Link spre comentariu
ICEMAN Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 si mie mi se pare un pic exagerat pretul la acele incinte :toimonster: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 daca vreti sa cumparati incinte de acolo apelati la mine, se rezolva ceva discount :drinkers: Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Ideal ar fi sa iti faci incintele in perete turnat, dar nu cred ca un om normal isi face asa ceva... doar daca :supz: Link spre comentariu
ICEMAN Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 partea nasoala este ca nu merg decat drivere prin infiletare la acele cutii din cate mi-au zis cei de la kon din constanta :rolleyes: Link spre comentariu
ICEMAN Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 da stiu dar nu sunt de folositau un raspuns pe medii... fata de inaltechiar de ce nu afisezi raspunsul in frecventa acolo?nici la pst888 care are cam acelas defect?am cerut de multe ori graficul la acele drivere dar... degeabale-am cautat pe site la p-audio dar nu am gasit 888 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 iceman, eu cred ca ori nu le-ai auzit , ori ai folosit filtre prost concepute, (asta pt ca am vazut cateva filtre proiectate de tine care erau gresite)driverele de 1" urca foarte bine in frecventa si daca se folosesc filtre adecvate nu exista probleme. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 la pst888 nici noi nu avem graficul... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 la pst888 nici noi nu avem graficul...Deci sa inteleg ca ar fi niste Chinezarii proaste..... ? Mai nou pana si chinezii dau graficele Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 Ai fost tare la faza asta :supz: PST888 este oficial scos din productieca si in cazul lui pa-d52, este fabricat la comanda Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum