Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incintele de plastic

Vizitator bogdan horga

Postări Recomandate

Vizitator bogdan horga

daca se poate as vrea sa stiu si eu care e diferenta stiintifica dintre incintele de pal si cele de plastic.A ascultat cineva incintele echipate de la kon?Merita banii?E afectata calitatea sunetului de catre plastic?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ICEMAN

6

• Mircea Bartic

5

• titro

1

Vizitator Vasile

O explicatie stintifica... nu este.Daca incintele sunt facute bine nu este afectat sunetul in nici un fel.Incintele de plastic care le am eu pe site sunt de la KON :rolleyes:

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Probleme de rigitate nu au probleme de genul asta, faza cu volumul si acordajul este destul de naspa pentru ca esti limitat doar la anumite difuzoare.

Link spre comentariu

Acordajul se poate modifica prin acoperirea unui rezonator (sau a mai multor rezonatoare), doar ca dupa aceea pot aparea alte probleme (marirea vitezei aerului prin porturi, etc)

Link spre comentariu

da stiu dar nu sunt de folositau un raspuns pe medii... fata de inaltechiar de ce nu afisezi raspunsul in frecventa acolo?nici la pst888 care are cam acelas defect?am cerut de multe ori graficul la acele drivere dar... degeabale-am cautat pe site la p-audio dar nu am gasit 888

Link spre comentariu

iceman, eu cred ca ori nu le-ai auzit , ori ai folosit filtre prost concepute, (asta pt ca am vazut cateva filtre proiectate de tine care erau gresite)driverele de 1" urca foarte bine in frecventa si daca se folosesc filtre adecvate nu exista probleme.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

la pst888 nici noi nu avem graficul...

Deci sa inteleg ca ar fi niste Chinezarii proaste..... ? Mai nou pana si chinezii dau graficele
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări