andrei florin Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 am un kit gata facut din comert. vreau sa stiu daca pot scoate potentiometrele de pe cablaj si sa le pun cu fir ecranat la carcasa statiei nu imi permite sa pun asa cum e el. apar distorsiuni? ms Link spre comentariu
vcdec Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Din cate tin minte tda1524 comanda cu tensiuni continue functiile (vol, bal, ...) deci le puteti prelungi fara efecte asupra semnalului. Parerea mea... Link spre comentariu
japan Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Buna dimineata. Mai multe detalii poti studia aici. http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... _CNV_2.pdf Si eu sunt de parere ca se poate prelungi cu fire. Link spre comentariu
andrei florin Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 da asa este. semnalul nu trece prin potentiometre. multumesc Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 L-ai testat, iti place cum merge?Din experientele mele cu acest integrat pot spune ca are un zgomot de fond foarte mare si foarte suparator Link spre comentariu
andrei florin Postat Septembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2012 astept azi coletul de la posta. am sa-l probez si va anunt cum functioneaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum