Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

invertor lenze E82EV552 4C200

Vizitator silviu tcaciuc

Postări Recomandate

Vizitator silviu tcaciuc

Va salut cu respect.Am un invertor Lenze si as dori sa stiu cum sa-i fac o comanda exterioara cu un potentiometru.Mentionez ca modelul este Lenze 8200 vector.Ce model de potentiometru sa folosesc?Nu am identificat bornele de conexiune,conform manualului oferit de producator.Multumesc anticipat pt raspuns.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• walyd

1

Vizitator bean_8421

Puteti folosi orice potentiometru cu valoarea intre 1 si 10 kohm lin.Se conecteaza pe conectorul X3 astfel:capetele potentiometrului la pinii 7 si 9cursorul potentiometrului la pinul 8De asemenea trebuie setat DIP SW astfel:1 OFF2 OFF3 ON4 OFF5 OFFSa nu uitati sa setati in parametrii intrarea analogica ca prima sursa de comanda si de asemenea viteza minima si maxima.Spor si bafta

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator silviu tcaciuc

Multumesc pt raspuns.Atasez aici foto cu acest invertor.Reconosc,nu regasesc anumiti conectori de care pomeniti dvs.Raportat la ce apare in foto,unde trebuie conectat potentiometrul?Multumesc.

post-36018-139829563504_thumb.jpg

post-36018-139829563513_thumb.jpg

post-36018-13982956352_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator silviu tcaciuc

Rog pe cei in masura sa ma ajute sa-mi spuna unde pot sa conectez un potentiometru pt comanda exterioara la acest tip de invertor.Cred ca pozele atasate sunt destul de lizibile.Multumiri anticipate.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

buna ziuava rog sa-mi scrieti codul care este scris pe interfata(cutia aceea de deasupra cuplelor cu fire albastre(pt ca sa ma uit in cartea cu interfetele pt lente pt ca din fotografii este cu comanda RS485 si nu vei putea controla turatia cu un potentiometru si va trebui sa cumperi(sau sa-ti procuri o interfata pt comanda analogica E82EV....astept un raspuns sa va pot ajutaCu stimaValeriu Diaconescu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări