Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

GAL22V10D 15LPN ajutor programare

florinmarinoiu

Postări Recomandate

Si chiar esti convins ca ai reusit sa le spargi protectia celor de Lattice folosind un programator?

Cred ca esti singurul in lumea asta. Plus ceva chinezi :)

Am doua intrebari?

1.Ce interfata ai ?

2.Cum de poti sti mai bine ca si mine ce am facut exact?Interfata mea spune daca cipul este protejat la citire si astea nu erau.daca am scris mesajul asta nu l-am scris sa ma aflu in treaba ci ca sa ajut colegul.

Sunt curios de raspunsuri.

Raspunsuri:

2. Ce spune interfata ta in cazul in care are de citit un cip protejat?

Offtopic: daca nu este protejat la citire (nu cred ca exista prea multe cazuri), ai dreptate, se poate copia.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

8

• Liviu M

4

• florinmarinoiu

4

• keenox

3

Top autori în acest subiect

Iti raspund la intrebare daca raspunzi la ce am intrebat eu.Adica parca vad ca nici nu ai interfata si te bagi aiurea in discutie.Vreau sa spun ca nu este zi in care sa nu scriu/citesc memorii si procesoare .Cazuri cu cipuri protejate am gasit dar am gasit si multe neprotejate si care ar fi putut fi protejate.

Link spre comentariu

Ca sa lamurim orice neintelegere atasez dumpul citit si daca il vei deschide vei vedea ca in codul Ascii este trecut tipul procesorului .Trot in atas si cum am setat pe softul interfetei tipul procesorului ce trebuie citit.Am mai spus am interfete profesionale(la ce aparate decodez nu ma pot juca cu amatoricesti) luate cu bani multi nu din astea amatoricesti,peste unele protectii stiu sari peste altele nu asta depinde de circuit.

Link spre comentariu

Gol in sensul ca e cam "uniform".

Ce-i drept, n-am vazut niciodata un "hex" de GAL-uri, da' la EEPROMuril/Flash-urile pe care le-am mai vazut si eu celulele neprogramate exact asa aratau - "pline de 1".

Da' daca tu zici ca e OK, e chiar bine. Ai facut un om (pe florinmarinoiu) fericit. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări