picolo Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Si chiar esti convins ca ai reusit sa le spargi protectia celor de Lattice folosind un programator?Cred ca esti singurul in lumea asta. Plus ceva chinezi Am doua intrebari? 1.Ce interfata ai ? 2.Cum de poti sti mai bine ca si mine ce am facut exact?Interfata mea spune daca cipul este protejat la citire si astea nu erau.daca am scris mesajul asta nu l-am scris sa ma aflu in treaba ci ca sa ajut colegul. Sunt curios de raspunsuri. Raspunsuri: 2. Ce spune interfata ta in cazul in care are de citit un cip protejat? Offtopic: daca nu este protejat la citire (nu cred ca exista prea multe cazuri), ai dreptate, se poate copia. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Iti raspund la intrebare daca raspunzi la ce am intrebat eu.Adica parca vad ca nici nu ai interfata si te bagi aiurea in discutie.Vreau sa spun ca nu este zi in care sa nu scriu/citesc memorii si procesoare .Cazuri cu cipuri protejate am gasit dar am gasit si multe neprotejate si care ar fi putut fi protejate. Link spre comentariu
picolo Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Ca sa nu lungim vorba si sa plictisim pe aici:1. Ai vazut corect, nici nu am interfata.2. Ce spune interfata ta in cazul in care are de citit un cip protejat? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Ceva de genul device protected reading.Cand prind unul protejat o sa fac un print screen. Link spre comentariu
picolo Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 "device protected reading"? GAL? nu cumva faci o confuzie?Pana-l prinzi pe urmatorul neprotejat, pune te rog ultimul dump citit din multele citite zilnic. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Ca sa lamurim orice neintelegere atasez dumpul citit si daca il vei deschide vei vedea ca in codul Ascii este trecut tipul procesorului .Trot in atas si cum am setat pe softul interfetei tipul procesorului ce trebuie citit.Am mai spus am interfete profesionale(la ce aparate decodez nu ma pot juca cu amatoricesti) luate cu bani multi nu din astea amatoricesti,peste unele protectii stiu sari peste altele nu asta depinde de circuit. Link spre comentariu
gr1ph0n Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Daca e concurs de ghicit ma bag si eu. Dupa soft pare ceva de la Elnec, probabil din seria BEE: Beehive, beeprog.Sper sa nu fi deranjat cu postarea mea Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Da' e cam gol dump-ul ala, sau mi se pare mie? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Asa este este Beeprog de la Elnec,desi nu-i concurs de ghicit.Cine are interfete de Elnec stie ce inseamna asta.Dumpul nu-i gol deloc.Daca era protejat la citire nici nu-l citea deloc. Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Gol in sensul ca e cam "uniform". Ce-i drept, n-am vazut niciodata un "hex" de GAL-uri, da' la EEPROMuril/Flash-urile pe care le-am mai vazut si eu celulele neprogramate exact asa aratau - "pline de 1". Da' daca tu zici ca e OK, e chiar bine. Ai facut un om (pe florinmarinoiu) fericit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum