goznerg Postat Mai 28, 2006 Partajează Postat Mai 28, 2006 Am vazut ca sunt programe pe internet:free call pc to phone. Globe7 este un program pe care l-am descarcat si functioneaza perfect,problema e ca doar 1 minut poti vb oriunde ai vrea si dupa aceea trebuie sa te inregistrezi din nou dar cu alta adresa de email.Daca stie cineva ceva program cu care poti vb pe telefon gratis sau pt globe7 cava program care sa fenteze counterul centrale sa ne zica si noua.Asta mai mult pt hackari. Link spre comentariu
PETRE66 Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 incearca cu YM.Ai nevoe de: un microfon ,program de voe ......bye ! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 skipe :supz: Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 din pacate nici skipe nici YM nu pemit telefonie free intre calculator si linile de telefonie (fixe sau mobile) :snakeman: Link spre comentariu
Cristiano Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Skype, YM, VoIPdiscount ( http://www.voipdiscount.com ). Cu ultimul se poate suna gratuit in f. multe destinatii (nu si in Romania, unde costa cam 3,5 centi / minut). Link spre comentariu
goznerg Postat Mai 29, 2006 Autor Partajează Postat Mai 29, 2006 Treaba e buna numai pacat ca in ro nu functioneaza gratuit.Ce bine ar fi sa dai niste telefoane unde vrei si sa nu platesti in primul minut. Link spre comentariu
maxxim33 Postat Mai 30, 2006 Partajează Postat Mai 30, 2006 Globe poate fii fentat....La inregistrare iti ia doar ip.Daca poti sa il schimbi ,poti face 2 conturi pe acelasi ip.Este putin de lucru dar ...merita.Eu unul vorbesc pe fix de uit de mine .Nu trebuie sa stai mult si sa dowloadezi de pe ip folosit.Odata facut dowloadul programului intri pe pagina dai clic pe poza aia mare ....incepe dowloadul ....opresti iar apoi treci la instalarea softului care deja il ai. Daca ai prins ideea este ok. Eu de pe 250 de ip iti dai seama cit credit am facut. Link spre comentariu
goznerg Postat Mai 30, 2006 Autor Partajează Postat Mai 30, 2006 la inregistrare iti ia si adresa de email.Scrie putin mai detaliat chestia asta cu fentarea Glob-ului.Si cum poti sa vb atata timp cat numai 1 minut merge sau echivalent a 1$. Link spre comentariu
Vizitator nicusor002 Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 :cry: va rog daca stie cineva cum functioneaza globe7 ajutatima eu mam inregistrat dar nu am primit acel dolar si daca vizionez clipurile sau privesc internet tv nu imi dau centi ce sa fac :cry: va dau maiu [email protected] Maxim33 te rog frumos ajutama stiu ca te pricepi cu prog asta Pliz Link spre comentariu
maxxim33 Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Salut, cu globe nu mai am ce zice ....sau desteptat si nici nu am mai incercat.Eu in 2006 cind am postat eram intr-o retea de cartier si noaptea cam imi "schimbam" Ip-ul In rest mai trebuie facute sapaturi pe net. Link spre comentariu
Vizitator nicusor002 Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Mersi mult dar acuma nu primesti banigrtis pentru nimic asa ca sa terminat cu globe7 :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum