Vizitator Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Am un telefon Siemens S6 cumparat de la cineva care l-a adus de la nemti (imi place mie acest model de telefon...pana nu demult am avut unul operabil dar in urma unui accident casnic si-a dat duhul) As avea nevoie de ajutor in ceea ce priveste decodarea lui (este blocat in reteaua E-plus Germania) Codul IMEI este: 447 880 512 955 606Multumesc pt atentie,atasez si poza cu telefonul in cauza,astept mesaj privat daca se poate rezolva cumva (nu sunt specilist in domeniu) Link spre comentariu
csaba_sm Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 s6 se decodeaza doar in service nu se face pe imei ..scula se numeste martech ..care face decodarea .sau infinity box...problema apare la pinout nu stiu unde sar gasi acest pinout. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Pinout-ul..in figura de mai josPin7- RX pin9- GND pin15- TXLegat de soft am inteles ca acest model ar merge decodat cu un cu un program numit "Andromeda" Daca va ocupati cu asa ceva si ma puteti ajuta dati va rog un MP Link spre comentariu
csaba_sm Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 vorbesc cu prietenul meu despre telefonul tau ...poate mai are scula si-l decodeaza..te anunt in 2-4 zile sa vad cum am timp.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Topicul se poate inchide,am luat alt aparat utilizabil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum