Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

GU50 trioda

300B SE

Postări Recomandate

Una dintre variantele functionale :

Ua=500V Ug2 250V , cu negativare automata , trafuri bobinate " in house " ( miez C-Core trafo retea Kashtan TC90 ) , rezultate acustice foarte bune .

Posted Image

Posted Image

Amplificatorul si pozele sunt facute de un prieten , care a raspuns constructiv la provocarea " GU50 in audio " si este incantat de rezultatele obtinute .

Montajul a fost optimizat ( constructiv ) in mod deosebit pentru a nu avea absolut niciun pic de brum .

Daca va dori , va va detalia el insusi amanunte constructive...

Schema este banala...

Secretul ?

Totul tine de calitatea componentelor si a manoperei , maniera de executie , experienta .

Are suficienta experienta...de la inceputul anilor "70 construieste amplificatoare pentru instrumente muzicale .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 175
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

41

• simson

18

• THOMAS

11

• 300B SE

11

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator viobio

Una dintre variantele functionale :

Ua=500V Ug2 250V , cu negativare automata , trafuri bobinate " in house " ( miez C-Core trafo retea Kashtan TC90 ) , rezultate acustice foarte bune .

Posted Image

Posted Image

Amplificatorul si pozele sunt facute de un prieten , care a raspuns constructiv la provocarea " GU50 in audio " si este incantat de rezultatele obtinute .

Montajul a fost optimizat ( constructiv ) in mod deosebit pentru a nu avea absolut niciun pic de brum .

Daca va dori , va va detalia el insusi amanunte constructive...

Schema este banala...

Secretul ?

Totul tine de calitatea componentelor si a manoperei , maniera de executie , experienta .

Are suficienta experienta...de la inceputul anilor "70 construieste amplificatoare pentru instrumente muzicale .

va spun eu secretul

amplificatorul este construit de vaska2222,hi,hi,indiciul sunt mastile ampului,sunt scrise in acelas loc unde le scriu eu,acum ceva timp ereau acolo

transmisiune de la Londra

Link spre comentariu

va spun eu secretulamplificatorul este construit de vaska2222,hi,hi,indiciul sunt mastile ampului,sunt scrise in acelas loc unde le scriu eu,acum ceva timp ereau acolotransmisiune de la Londra

Da , Vasca2222 este constructorul acestui amplificator.Nu este secret acest lucru !Cum este vremea la Londra ?
Link spre comentariu

Felicitari pentru userul Vasca2222!Arata foarte bine amplificatorul dvs!Poate postati si schema dupa care ati lucrat si eventual ceva masuratori!Acest amplificator (alaturi de cel al d-lui feri.visky) demonstreaza ca GU50 este un candidat serios pentru amplificatoarele audio!Felicitari si LA Multi Ani! :aplauze :aplauze :aplauze :31

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Felicitari pentru userul Vasca2222!Arata foarte bine amplificatorul dvs!Poate postati si schema dupa care ati lucrat si eventual ceva masuratori!Acest amplificator (alaturi de cel al d-lui feri.visky) demonstreaza ca GU50 este un candidat serios pentru amplificatoarele audio!Felicitari si LA Multi Ani! :aplauze :aplauze :aplauze :31

de unde pina unde ai tras concluzia ca GU50 este un candidat serios pentru ampurile audio,din poze???ca sa-ti dai cu parerea de ceva trebuie sa asculti acel amp,asa e logic nu?despre ceva ne dam seama singuri nu trebuie sa fim ascultaci la altii sau sa luam de buna orice fraza scrisa pe intrernetanul urmator intentionez sa construiesc un amp cu un tub cinescop(tot lampa este) traf de iesire o sa folosesc o bobina de inductie de masina,o sa se adapteze perfect impedanta,alimentare cu Ua 27000v,din reteaua CFR,sper sa obtin o putere de peste 0,0003W
Link spre comentariu

Il rog pe userul feri.visky sa ne comunice impresiile domniei sale referitoare la amplificatorul SE cu GU50 pe care l-a construit (avand in vedere faptul ca il asculta acum de ceva vreme).Va multumesc!

Link spre comentariu

GU-50 e o lampă de ''rezervă'' în audio, cînd nu ai altele mai bune, părerea mea.

... dar nu si cand nu ai bani destui!!! amplificatorul meu este "handicapat"... inca... de boxele primitive pe care le am dar si asa mie mi se pare bun! E copilul meu... Nu?Evident ca nu este pe stilul "rock" dar (inca) nici suficient de "larg"...
Link spre comentariu

Evident că a avea bani destui astăzi înseamnă şi lămpi scumpe. Totuşi 6P3S/6L6G e ieftină şi pe toate drumurile. Sau poate folosirea de lămpi cu alte destinaţii ţine de un oarecare exotism.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări