Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare de profan in chestiile astea

yo9hrb

Postări Recomandate

De curand mi-am cumparat un DVD player. Citeste si DIV-x. Problema este ca marea majoritate a filmelor au subtitrarea in format *.sub, iar jucaria nu citeste decat SRT-uri. Ce pot face in acest caz?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

4

• Alinux

2

• Extasy2525

2

• cristimm

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Darth Vader

:smt006 pot sa-ti spun ce am facut la al meu...un upgrade... am luat de pe net un soft nou pentru player si l-am "instalat"....(de fapt l-a instalat tata :rolleyes: )

Link spre comentariu

dar daca redenumesti subtitrarea in loc de .sub sa fie .srt ce are?ca e doar acelasi format stiu....asta daca e deja pe cd nu poti :(...vezi sa nu fie de la alta problema...am si ue un dvd si unele filme nu le ia ca denumirea lor depaseste 12 caractere...

Link spre comentariu
Vizitator trotil_trist

Daca DVD-ul permite (si ar trebui, daca nu e facut pe cine stie ce vapor) update de soft (firmware), asta corelat cu transformarea .sub in .srt cu Subtitle Workshop...sau cu orice altceva (gasesti pe google).

Link spre comentariu

chestia asta cu firmware am vrut sa o iau si eu de pe net sa imi fac update, dar am auzit ca poate sa fie posibil sa contina virusi sa alte chesti si cel mai recomandat este sa te duci la reprezentantza sa iti faca ei update..din pacate costa..dar daca mai ai dvd-ul in garantie ar trebui sa fie gratis :)

Link spre comentariu
Vizitator trotil_trist

Chesti e ca practic nu-s virushi....dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai incredere deplina in orice firmware gait pe net... Incearca sa cauti un forum ceva in care se discuta strict despre modelul DVD-ului si vezi acolo de linkuri pt FW-urile folosite de alti useri...care teoretic ar trebui sa mearga

Link spre comentariu

M-am jucat cu Subtitle Workshop si mere tare fain. Fac cinste cu o gramada mare de beri (virtuale) :supz: . Multumesc fain! :smt006

Link spre comentariu

Cu subtitrarile pentru divx-uri am rezolvat :drinkers: , dar acum ma macina altceva. Am un dvd-player portabil care nu citeste decat DVD-R. As vrea sa-mi copiez niste filme in format DVD (sunt tare bune in delegatiile lungi :supz: ). Pentru filmele romanesti, e simplu, merge cu Nero. Dar la subtitrari... m-am fript. Stiti cumva vreun program care sa faca treaba asta?Multumesc.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

eu unu sincer aveam (si am daca ma apuc iar sa fac cd-uri d-astea) aceeasi problema. dupa logica mea ar fi excelent un program care sa imprime subtitrarea-n film..fara sa ai nevoie de fisierul subtitrarii dupa ce-ai facut asta...insa de unde acel program?? si care-i ala? nici nu m-am interesat sau cautat programe d-astea, dar..poate avem norok aici pe forum in privintza asta :smt006

Link spre comentariu

eu unu sincer aveam (si am daca ma apuc iar sa fac cd-uri d-astea) aceeasi problema. dupa logica mea ar fi excelent un program care sa imprime subtitrarea-n film..fara sa ai nevoie de fisierul subtitrarii dupa ce-ai facut asta...insa de unde acel program?? si care-i ala? nici nu m-am interesat sau cautat programe d-astea, dar..poate avem norok aici pe forum in privintza asta :smt006

virtualdub :Pde fapt, va trebui să recodezi filmul, incluzând şi subtitrarea în el...îţi urez mult noroc, c-o să ai nevoie: trebuie ca subtitrarea să fie perfect sincronizată cu filmul, să ai un sistem destul de bun (se aplică cerinţele de la editarea video... te las să afli singur cam ce se cere :P), loc pe hard cât mai mult... plus răbdare şi tutun, că nu faci randarea în 10 minute :d
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări