aliusa Postat Decembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2012 prezonul l-am gaurit cu cobalt de 5 prima data si apoi cu cobalt de 8 Link spre comentariu
radu cnc Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Atunci recomand solutie degripanta si caldura.Sa ai noroc sa poti sa-l extragi. Link spre comentariu
aliusa Postat Decembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2012 o sa fiu putin oftopic dar cu scuzele de rigoare as avea o rugaminte catre cei mai experimentati in prelucrari mecanice. am deschis un nou subiect in care as incerca modificarea unui atv,daca ati putea arunca o privire sa ma pot apuca de treaba ca daca trece iarna nu mai am nevoie viewtopic.php?f=75&t=135297 multumesc Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 am de gind sa`mi utilez atelierul meu cu un strung si freza cam la vara , toamna viitoare.GrigDin pacate se pare ca voi depasi termenul .......Momentan doar constructia se ridica!Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum