Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator QUAD

Postări Recomandate

Vreau sa aflu parerea celor care au mai construit acest amplificator sau ceva asemanator si eventual niste sfaturi eventual daca se mai pot aduce ceva inbunatatiri.Mentionez ca sursa de semnal este un pick-up Technics MK2 iar sunetul este deosebit mult fata de alte ampl.de casa pe care le am SONY ta212,JVC rx230 si asta fara vreun corector de TONAm folosit 2xMJ15003,MJE15031,BC556,si NE5534, schema este astaAdaug ca nu ma intereseaza putere ci doar calitateAstept ceva pareri si sugestii fiind primul amplif realizat de mine

post-33007-139829493623_thumb.gif

post-33007-139829493631_thumb.jpg

post-33007-139829493637_thumb.jpg

post-33007-13982949388_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator YO3IMW

Este doar treaba ta ce crezi .Proiectul original Quad are o serie de limitari tehnologice , caracteristice epocii in care a fost realizat .O dezvoltare a vechiului proiect Quad este Quasar , realizarea lui Tibi Vicol , singura varianta care merita bagata in seama .Documentatia pentru realizarea amplificatorului Quasar o gasesti la aceasta secțiune !

Link spre comentariu

Este doar treaba ta ce crezi .Proiectul original Quad are o serie de limitari tehnologice , caracteristice epocii in care a fost realizat .O dezvoltare a vechiului proiect Quad este Quasar , realizarea lui Tibi Vicol , singura varianta care merita bagata in seama .

ma refeream la proiectul comun pe care l-ai pus tu in linkul de mai sus...ca va ramane doar o sursa de inspiratie
Link spre comentariu

Amplificatorul are un brum de retea sesizabil cand lipesti urechia de boxa,foarte slabFiltrajul l-am facut cu 4 x 10.000 mF nippon chemi-con .Oare sa fie putin ?Traful e original dintr-un amplif. AKAI ,nu cred sa bage brumPuntea redresoare e 20PM4,si mai am si un filtru de reteaAveti vreo ideie sau asa ar trebui sa fie ?

post-33007-139829499808_thumb.jpg

Link spre comentariu

rezistorii din stanga condensatorilor sunt de wattaj prea mic pentru scopul lor /doar in cazul in care i-ai calculat la o valoare prea mare ajung ca wattaj cum sunt acuma .. ridica tensiunea la patrat si imparte la valoarea lor ca sa iti dea valoarea in W a lor si pune-i mai mari macar decat valoarea obtinuta

Rezistorii sunt de 4k7/ 0,5w si nu se incalzesc deloc
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări