Vizitator cosmin71 Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 buna seara-la pc-ul FUJITSU SIEMENS model scenic N/scenico N lipsa sunet. la directsound test result:failure at step 19 (user verification of software):Hresult=0x00000000(error code). la sigmatel C-major audio properties la general apare:this device cannot start.(code10). driver provider:sigma tel, driver date:25.04.2003, driver version:6.14.1.3794 ROOT\MEDIA\0000.am luat si USB 3 D Sound Controller 5.1,nu se aude nimic,doar un bazait. ma poate ajuta cineva sa repar sunetul? va multumesc. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 driverul placii de sunet nu este instalat corect sau nu este instalat deloc ,incercati un update la driver va pot ajuta eu prin asistenta TeamViewer ! Link spre comentariu
Vizitator costi244 Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 buna seara-la pc-ul FUJITSU SIEMENS model scenic N/scenico N lipsa sunet. la directsound test result:failure at step 19 (user verification of software):Hresult=0x00000000(error code). la sigmatel C-major audio properties la general apare:this device cannot start.(code10). driver provider:sigma tel, driver date:25.04.2003, driver version:6.14.1.3794 ROOT\MEDIA\0000.am luat si USB 3 D Sound Controller 5.1,nu se aude nimic,doar un bazait. ma poate ajuta cineva sa repar sunetul? va multumesc.Reinsaleaza din nou de pe cd cu placa de baza sunetul.Trebuie sa mearga. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Te-as sfatui sa incerci de proba un live cd sau usb cu linux (de exemplu ubuntu) pentru a fi convins ca nu este o problema hardware. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 ce sistem de operare ziceai ca detii? o reinstalare de driver ar trebui sa rezolve problema ... in caz ca nu e rezolvata , atunci ai belele mai mari acolo... se ajunge la un cd live cum zicea colegul mai sus , sau la reinstalarea OS / instalare drivere pe sistem "clean" /etc.. daca nici asa nu merge atunci musai sa schimbi instalatia electrica din tot judetul (era o gluma)... atunci defectiunile sunt ori hardware ori ceva problema din bios , care ar trebui verificata intai.. vezi daca placa de sunet este "enable" si sa nu intre in conflict cu altecele pe acolo.. daca nu te pricepi in bios , fa un simplu "load default settings" si ai rezolvat biosul.. "succesuri" !! Link spre comentariu
Vizitator marind Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 buna-am XP. am verificat pc-ul cu drivers scan, la sound, video and game controllers, in dreptul la SIGMATEL C-MAJOR AUDIO apare doua buline rosii cu un x in centru, am dat download si spune ca driverele nu sunt gratuite, am cautat pe net. si nu am gasit sa le descarc gratuit. va rog, daca puteti sa ma ajutati cu acest driver. pc-ul l-am luat la mana a doua si nu am nici un cd de la pc.va multumesc. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 modelul placii de baza? Link spre comentariu
DonNCSS Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 dacă ai internet descarcă de pe un torent driver genius professional .Acesta iti va descarca cele mai noi drivere ale pc-ului Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 nu e mai usor sa mergi pe pagina producatorului placii de baza sa iei de acolo driverele inclusiv update-urile? "musai" sa descarcam intai enspe programe ca sa faca treaba in locul nostru? Link spre comentariu
DonNCSS Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Mi s-a intamplat si mie chestia asta si singura solutie a fost curăţarea registrelor si reinstalarea driverelor din nou. Link spre comentariu
Vizitator cosmin71 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 buna ziua-va multumesc pentru ajutor. pentru domnul-stefan94stefan-va rog sa ma ajutati prin asistenta Teamviewer. ce trebuie sa fac? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum