Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proteus ARES - salt peste netlist

ohamoha

Postări Recomandate

Salut,M-am apucat sa trasez un circuit single layer (Bottom Copper) in Ares. Nu am cum sa-l fac ca la carte, asa ca mi-ar trebui niste salturi, sa trag un fir peste niste cai pentru a ajunge dintr-o parte in alta PCB-ului. Stiti cum pot face asta in Ares? Am incercat tot felul de variante, dar nu vrea.Merci

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

1

• ohamoha

1

Top autori în acest subiect

Salut,M-am apucat sa trasez un circuit single layer (Bottom Copper) in Ares. Nu am cum sa-l fac ca la carte, asa ca mi-ar trebui niste salturi, sa trag un fir peste niste cai pentru a ajunge dintr-o parte in alta PCB-ului. Stiti cum pot face asta in Ares? Am incercat tot felul de variante, dar nu vrea.Merci

In uneltele din stinga a patra pictograma, "Track Mode", faci clic stinga cu mausu` si incepi sa tragi "trasee", clic de doua ori stinga si trece de la botom la top, si viceversa....E un topic deschis cu Proteus in "Design", continua eventualele intrebari acolo, incercam sa le mentinem grupate?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări