ohamoha Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Salut,M-am apucat sa trasez un circuit single layer (Bottom Copper) in Ares. Nu am cum sa-l fac ca la carte, asa ca mi-ar trebui niste salturi, sa trag un fir peste niste cai pentru a ajunge dintr-o parte in alta PCB-ului. Stiti cum pot face asta in Ares? Am incercat tot felul de variante, dar nu vrea.Merci Link spre comentariu
nickrvl Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Salut,M-am apucat sa trasez un circuit single layer (Bottom Copper) in Ares. Nu am cum sa-l fac ca la carte, asa ca mi-ar trebui niste salturi, sa trag un fir peste niste cai pentru a ajunge dintr-o parte in alta PCB-ului. Stiti cum pot face asta in Ares? Am incercat tot felul de variante, dar nu vrea.MerciIn uneltele din stinga a patra pictograma, "Track Mode", faci clic stinga cu mausu` si incepi sa tragi "trasee", clic de doua ori stinga si trece de la botom la top, si viceversa....E un topic deschis cu Proteus in "Design", continua eventualele intrebari acolo, incercam sa le mentinem grupate? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum