wolf Postat Mai 28, 2006 Partajează Postat Mai 28, 2006 Am o intrebare pt cei ce se "joaca" cu astfel de uControlere (AT 89c52) Problema este urmatoarea: incerc sa citesc/programez cu o interfata Willem (versiunea 3.1 single side ) si cu adaptorul MCS-51+ si ca soft EpromM51 (softul de pe site-ul http://www.willem.org , versiunea 0.97ja) si nu reusesc sa ajung la nici un rezultat nici sa scriu nici sa citesc . Va rog ajutati-ma !!! sa rezolv problema asta. Multumesc anticipat :prayer: Link spre comentariu
mariand Postat Mai 31, 2006 Partajează Postat Mai 31, 2006 Salut.Interfata ai verificat-o? Link spre comentariu
wolf Postat Mai 31, 2006 Autor Partajează Postat Mai 31, 2006 Am verificat-o :prayer: .Este primul lucru pe care l-am facut, toate cele sunt bune la teste.Interfata, de asemenea, programeaza fara probleme restul memoriilor :supz: , adaptorul este verificat de mai multe ori.Totusi nu a intilninit nimeni problema aceasta pina acum :prayer: ????? Link spre comentariu
wolf Postat Mai 31, 2006 Autor Partajează Postat Mai 31, 2006 Rog un moderator sa mute topicul acesta la " Atmel" :prayer: :prayer: Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum