Vizitator Clauds Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Salutare. Am acasa o multipriza cu protectie de la Quantex (care arata ca in link-ul de mai jos /// Multiptiza Quantex Silvershield Q-SISN-2-BLACK). I-am schimbat locatia si mi s-a aprins un led portocaliu pe ea - in dreptul caruia scrie WRONG (in poza nu se vede clar - de la dreapta spre stanga: e un led verde-"OK" dupa care urmeaza acesta "WRONG-portocaliu" dupa care mai e unul cu "Protection FAULT ..."). Nu mai am prospectul si nici ambalajul si habar nu am ce inseamna acest "WRONG". Am gasit o descriere mica pe un site aici: http://www.pczone.ro/detaliu.php?id=180&idp=6099 - unde scrie ca "Detection of the wrong wiring of wall sockets". Oare sa insemne acest WRONG treaba asta ? In alta ordine de idei: ofera in continuare protectie multipriza chiar si in aceste conditii ? (ma refer la vreun soc de tensiune ceva ...) Link spre comentariu
costi002 Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 intoarce stecherul invers in priza Link spre comentariu
Vizitator Clauds Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Din pacate nu prea am cum ... pt. ca e dupa niste mobila foarte grea ... pe care de abia am pus-o pe pozitie.Pe mine nu m-ar interesa atat de mult ca e aprins ledul acela - atata timp cat multipriza ar oferii in continuare protectie la socuri de tensiune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum