Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multiptiza Quantex Silvershield Q-SISN-2-BLACK

Vizitator Clauds

Postări Recomandate

Vizitator Clauds

Salutare.

Am acasa o multipriza cu protectie de la Quantex (care arata ca in link-ul de mai jos /// Multiptiza Quantex Silvershield Q-SISN-2-BLACK).

I-am schimbat locatia si mi s-a aprins un led portocaliu pe ea - in dreptul caruia scrie WRONG (in poza nu se vede clar - de la dreapta spre stanga: e un led verde-"OK" dupa care urmeaza acesta "WRONG-portocaliu" dupa care mai e unul cu "Protection FAULT ...").

Nu mai am prospectul si nici ambalajul si habar nu am ce inseamna acest "WRONG".

Am gasit o descriere mica pe un site aici: http://www.pczone.ro/detaliu.php?id=180&idp=6099 - unde scrie ca "Detection of the wrong wiring of wall sockets". Oare sa insemne acest WRONG treaba asta ?

In alta ordine de idei: ofera in continuare protectie multipriza chiar si in aceste conditii ? (ma refer la vreun soc de tensiune ceva ...)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costi002

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Clauds

Din pacate nu prea am cum ... pt. ca e dupa niste mobila foarte grea ... pe care de abia am pus-o pe pozitie.Pe mine nu m-ar interesa atat de mult ca e aprins ledul acela - atata timp cat multipriza ar oferii in continuare protectie la socuri de tensiune.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări