seby19www Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Buna ziua!La acest monitor cand se alimenteaza cu sau fara cablu de la placa video apar pe display artefacte....dungi colorate pe suprafata display-uilui....ce ar putea fi? Multumesc! Link spre comentariu
tntgarbage Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 postati o poza cu acele dungi - artefacte ne e greu sa intelegem ce ar putea fi.dungile pot fi colorate, subtiri sau late, isi pot modifica pozitia sau nu pe display, in fine sunt nisteamanunte care ne pot indrepta catre displayul propriu-zis sau comanda acestuia.reveniti cu poze (2-3) Link spre comentariu
seby19www Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 am trimis mai jos catreva fotografii cu defectul Link spre comentariu
tntgarbage Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 desfaceti capacul monitorului si luati la verificat/schimbat condensatoarele din sursa.daca sunt deja umflati in partea superioara - schimbati-i direct. Link spre comentariu
seby19www Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 am schimbat 5 condensatoare din sursa si tot asa face Link spre comentariu
tntgarbage Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 ati incercat o rezolutie mai mica sau alta sursa de semnal pe intrare ? (dvd cu VGA sau tuner extern)cum a aparut defectul, brusc ?displayul are LVDS sus sau vine direct din digitala ? Link spre comentariu
seby19www Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 fara nici o sursa de semnal se manifesta ca in poze.....ecran negru si se vad acele artefacte.monitorul are o vechime de 5 ani si a aparut defectul dintr-o data. Link spre comentariu
seby19www Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 fara nici o sursa video, doar alimentat apare ecran negru si dungi....cred ca e panelul dus, alta solutie nu cred... Link spre comentariu
seby19www Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 fara nici o sursa video, doar alimentat apare ecran negru si dungi....cred ca e panelul dus, alta solutie nu cred...up! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum