Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dacia mea

Vizitator Ford_V6

Postări Recomandate

Vizitator Ford_V6

Salut,Am si eu o dacie 1310 din 1984.Motor 1.6 turbo de 170 de caiFrane hibrid intre dacia 1310, mercedes si solenza.Aprindere integral electronica programabilaPompa de benzina electrica submersibilaSuspensie de circuit.Daca vrea cineva sa vada o dacie la 220 km/h il astept la "probele oficiale" care urmeaza in 2-3 sptamani.O sa revin cu poze in curand. deocamdata se lucreaza din greu la ea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• margarit2001

2

• adi_0106

2

mamamor d nerabdare s-o vadsi s-o aud :weedman: e vorba de aia alba?ca parca am zarit-o la pimp my ride colentina style...... :partyman:

Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6

Am revenit cu ceva poze . . . . se lucreaza la adaptarea unei cutii hibrid intre cutia de dacia si cea de renault turbo, s-au cumparat planetare noi si motorul a fost reparat integral.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator AdiTm

omg mai am un preten ce a pus un turbo charger pe o dacie din 87 !!! :toimonster: :weedman: faina treaba man poate te vad si pe tin ela discovery la RIDES ceva hot rod :supz:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări