cristybadea Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Salutare.Cum pot scoate un driver(necesar)care se instaleaza pe pc doar la update de windows? Link spre comentariu
asyx Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 despre ce driver este vorba? Link spre comentariu
cristybadea Postat Septembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Mi se instaleaza Driverul pentru tv tuner Philips SAA 7134 pe win 7 iar daca am cautat pe net acest driver,daca l-am instalat nu functioneaza. Link spre comentariu
asyx Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 interesant.de obicei daca este dedicat pentru sistemul de operare,ar trebui sa functioneze Link spre comentariu
Voltus Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 O solutie simpla ar fi sa folosesti urmatorul soft : http://downloads.phpnuke.org/en/downloa ... BGHOST.htm Link spre comentariu
cristybadea Postat Septembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Am gasit driverul cu DriverEasy(ceva de genul PC135AF_Driver_V1.345.9.100222),l-am descarcat,l-am salvat,l-am instalat,am pus softul K,TV gaseste tunerul dar nu functioneaza la cautarea programelor,apare doar rastru cu pureci(ninsoare).Am dezinstalat driverul si am dat un ubdate windows si a gasit si instalat ceva de genul KWorld TV713X BDA Driver cu care functioneaza impecabil Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 O solutie simpla ar fi sa folosesti urmatorul soft :http://downloads.phpnuke.org/en/downloa ... BGHOST.htm nu e bun softul pentru windows 7 deoarece: " WinDriver Ghost Compatible Operating Systems:2000,Windows Xp " .. Daca spui ca merge respectivul driver de la update , de ce mai complici treaba? Link spre comentariu
cristybadea Postat Septembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Daca spui ca merge respectivul driver de la update , de ce mai complici treaba? Pentru ca vreau sa-mi ajut un amic care are un tuner identic in calculator calculator,win 7 dar nu are net sa faca ubdate.I-am pus si alt soft(DScaler)functioneaza,dar nu are nici-un fel de sunet sau barait Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 De obicei driverele cel mai potrivite ( si indicat de a fi folosite ) se gasesc pe pagina producatorului dispoziivului, si eu am un TV-tunner si driver-ul l-am gasit fara probleme pe pagina producatorului, acolo ar trebui sa fie versiuni de driver pentru orice sistem de operare din cele folosite mai des in prezent, ideea e sa stii exact ce sa cauti ca sunt multe versiuni de dispozitive, si un singur caracter gresit la modelul sau inseamna i un driver nepotrivit. Link spre comentariu
Vizitator johny2k Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 cauta pe net programul "double driver". il instalezi, el iti gaseste toate driverele din comp, tu alegi la care vrei sa faci backup-ul, ti le stocheaza unde alegi tu si cam asta e. la reinstalare intri in device manager alegi "update driver", unde e cazul, browsezi catre foderul unde ai facut stocat driverul si ai rezolvat problema.spor. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Facand abstractie de faptul ca eu unul nu am cu nici un chip incredere in asazisele softuri de update driver ( indiferent de unde ar veni ), este o parere personala dezvoltata pe baza a tot mai multa agresivitate din partea parazitilor de pe net ( asa le zic eu virusilor ), ideea oricum nu este valabila in cazul de fata, la autorul temei pe PC update-ul de driver se face eficient direct din sistemul de operare, problema este ca are nevoie de acelasi driver pentru altcineva care nu are net, de aceea repet, eu unul pentru drivere caut intotdeuna pagina producatorului care evident are optiune de download drivere pentru toate produsele lor. Link spre comentariu
Vizitator johny2k Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Facand abstractie de faptul ca eu unul nu am cu nici un chip incredere in asazisele softuri de update driver ( indiferent de unde ar veni ), este o parere personala dezvoltata pe baza a tot mai multa agresivitate din partea parazitilor de pe net ( asa le zic eu virusilor ), ideea oricum nu este valabila in cazul de fata, la autorul temei pe PC update-ul de driver se face eficient direct din sistemul de operare, problema este ca are nevoie de acelasi driver pentru altcineva care nu are net, de aceea repet, eu unul pentru drivere caut intotdeuna pagina producatorului care evident are optiune de download drivere pentru toate produsele lor.Faptul ca nu ai incredere in aceste programe le scade deloc gradul de eficienta. respectivul program e testat de mine de multe ori. dar poate e doar o parere subiectiva. cat despre parazitii de pe net, nu stiu ce sa spun.... pe principiul asta numai deschidem calculatorul? eu zic ca trebuie sa ai o protectie adecavata pe comp indiferent ca fofosesti sau nu programe fara semnatura digitala agreata de microsoft.Revenind on-topic, am recomandat aceasta varianta de lucru pentru ca uneori producatorii hardware-ului, lasa pe site doar ultima versiune de driver care nu intotdeauna da aceleasi satisfactii ca cel initial. nu tot ce e nou e si bun. si in plus sunt de parere ca "daca ceva merge de ce sa il schimbi?". nu pot insa sa nu fiu de acord cu tine: in principiu modul de lucru ar trebui sa fie cel recomandat de tine, insa ne-am ars de atatea ori incat acum suflam si in iaurt.sa auzim doar de bine. Link spre comentariu
cristybadea Postat Octombrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Tv-tuner-ul este Philips SAA 7134 si nu gasesc driver pentru WIN 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum