Den Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Mi-am facut putin timp si mi-am facut o mica jucarie.Inca nu e terminata,mai trebuie ceva optica in fata,cel putin niste lentile noi pt. leduri.Altfel se comporta ca un rgb mai mare Si daca am timp o sa-i aplic un contrastor stereo pe intrare semnal pentru a diferentia mai mult canalele... Mai jos schema,in doua parti,prima cu filtrele,a doua cu atacul ledurilor.Am testat doua variante la atac,prima e mai deosebita,dar alegerea rezistorului de putere provoaca stres.Am folosit a doua varianta.Din pacate nu mai stiu ce putere au ledurile dar cred ca sunt de 1w.Mai putin de atat nu am comandat vreodata(tme).Alimentare necesara 9v minim 1A. Scopul aparatului e pt a fi folosit pt proiectie pe un perete/tavan,etc,ramai cu sechele daca te uiti prea mult la leduri... Un pcb de test am atasat pt. filtre,la care am si ascultat semnalul,cred ca se poate folosii cu succes si pt un amplificator audio pe trei cai.. Imi pare rau ca nu am avut niste optocuploare sa testez si altfel Sub capota,carcasa e de la un mic switch.. Si un mic videoclip in care am testat jucaria: ruosR1z6ZwU filtre banda schematic.pdf filtre banda layout.pdf filtre banda pcb.pdf filtre banda pcb-mirror.pdf Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Foarte simpatică jucărie. Ai mai putea introduce un canal de pauză, cu un led alb. Link spre comentariu
Den Postat Septembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Trebuia sa o gandesc de la inceput,acum nu mai am loc de inca un led alb pe radiator.Si asa radiatorul se stabilizeaza pe la vreo 45 C cand functioneaza in blana.Dar ma gandesc totusi sa fixez undeva un led UV de putere :crazy: ,mai ales ca am ornamente fluorescente pe pereti... Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Foarte frumoasa realizarea. Imi place si circuitul de limitare curent prin led-ul de putere. Felicitari! Am insa o obiectie: Led-urile trebuie desenate invers in schema. Daca se nimereste cineva sa faca cablajul exact dupa schema, cu led-urile puse direct pe cablaj (cablaj folie montata pe radiator), led-urile nu se vor aprinde niciodata. Link spre comentariu
Den Postat Septembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Mersi,o sa fie modificata cat de curand Link spre comentariu
Den Postat Septembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Pana se modifica.. Link spre comentariu
Den Postat Septembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Si au venit si lentilele...Am luat la 5,15 ,30 grade.Cele de 5 se potrivesc cel mai bine. Deoarece nu am radiator pe finali am montat un smartfan,am atasat schema gandita,destul de neobisnuita,dar face o treaba foarte buna.Senzorul urmareste rezistoarele de putere.. Am gasit si specificatiile ledurilor,3.6v 700ma... Video e cam aiurea,ap. foto. jw9idkrLwo8 Link spre comentariu
adrian98 Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 salut,cum se numeste melodia? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum