Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzor de temperatura lm35dz, receiver, max232cpe,...

Vizitator BBluEE

Postări Recomandate

Vizitator BBluEE

"Senzor de temperatura lm35dz, receiver, max232cpe,, si memorie atmel 24c64a"Salut. Sunt foarte nou pe aici. Am reusit cu ajutorul unui prieten sa facem sa afisam pe 2 digituri cifrele pe care le vrem noi, cu ajutorul un microcontroler Atmega 8 si un programator 74hc24. Am vrea sa facem sa citeasca temperatura de pe un senzor analogic de temp, si mai am piesele de mai sus. Ma gandeam sa leg de senzorul lm35dz receiverul max232cpe si de receiver memoria atmel 24c64a si memoria de microcontroler. Problema este ca nu prea stiu sa fac asta... Are cineva vreo idee despre cum ar trebui sa le legam? Cum transform semnalul analogic de la senzorul de temp cu receiverul?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicu_stef

1

• one

1

Top autori în acest subiect

pentru a transforma semnalul analogic cu ajutorul atmega8, citesti capitolul despre ADC din documentatia controlerului;max232 se foloseste pentru a lega montajul tau la un PC de exemplu -daca ai port serial (adica com1);iar 24c64 fiind o memorie eeprom I2C (trebe sa citesti si capitolul 'two wire interface') o poti folosi pentru a stoca in ea temperatura din ultimele x luni sau altceva.succese

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări