djx700 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dsZoVnrv ... re=related Am incercat si nu mi-a mers.... cred ca e trucata treaba ! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Primul video e trucat sigur, vezi ca nu iti arata niciodata ambele capete ale prelungitorului in acelasi timp, e bagat in priza. La al doilea mi'a fost lene sa ma uit.De pe cuartul de la bricheta scoti tensiune dar nu si curent, iar tensiunea e suficient de mare cat sa prajeasca destule aparate daca insisti... Asa ca idee privind tensiunea, cu cuartul de la bricheta poti aprinde (slab, si numai pt un moment cat da scanteia) un tub fluorescent sau bec economic. Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Gogosi pe bat la metru...Mai era odata ceva asemanator, incarcai bateria la laptop cu un incarcator care lua curent din USB-ul laptopului. :85 Link spre comentariu
Everest Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dsZoVnrv2Yo&feature=related Am incercat si nu mi-a mers.... cred ca e trucata treaba !Ce naivi sunt unii Uite explicatia ... Link spre comentariu
djx700 Postat Septembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2012 la asta m-am gandit si eu uite ceva tare Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Cred ca asta este cea mai tare... Link spre comentariu
djx700 Postat Septembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2012 inca ceva tare.... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 inca ceva tare.... P'asta n-ai mai incercat-o ? Link spre comentariu
djx700 Postat Septembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2012 este imposibil ..... Link spre comentariu
victor_andrey Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 sa crezi tu tot ce a fost pe retea la mine merge acum cu 1,5v un singur incovenient este pentru care nu va sfatui sa face-ti la fel ....consum multa banda se descarca bateria destul de repede la calculator in jur de 48 ore...... :cry: Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Si marmota ce facea ???Invelea ciocolata in staniol.............. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum