Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

please help

vicelord

Postări Recomandate

am si eu un kit de la adelaida cel de preamp ad-007 ma poate ajuta cineva cu valorile la c1, c2, si r12 preampul nu a fost ars da a fost decompletat aaa si inca ceva cum il alimentez daca ma ajuta careva dau o bere

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vicelord

3

• George(sb)

2

Top autori în acest subiect

man ms pt valorile la conzi dar cred ca la rezistenta ai gresit la adelaida scrie ca e de 22k mam uitat mai atent si imi da schema cu valorile pe ea la unele din componentealimentarea din ce o fac imi ajunge un traf de 11v 1a, un cond de 35v 15000uf si o punte de diode de 15a asta am si eu prin casa la indemana

Link spre comentariu

nu o am, e banala, parerea mea mai bine iti alegi un alt ci si iti faci cu el un montaj de doamne-ajuta ca asta e groaznic are zgomot de fond si mai are cateva fite

Link spre comentariu

sa renuntat la el deocamdata da cel putin o sal fac sa functionezeacu am alta problema am un amp cu kit de la adelaida add20v7 si a mers un timp cateva ore in toata viata lui dupa care lam bagat la o boxa cu dif atto si a inceput sa tiuie da rau de tot si in boxa si el cand il bag in priza oare de ce ma ajuta careva dau o bere (cand fac rost de bani) :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări