vicelord Postat Mai 28, 2006 Partajează Postat Mai 28, 2006 am si eu un kit de la adelaida cel de preamp ad-007 ma poate ajuta cineva cu valorile la c1, c2, si r12 preampul nu a fost ars da a fost decompletat aaa si inca ceva cum il alimentez daca ma ajuta careva dau o bere Link spre comentariu
George(sb) Postat Mai 28, 2006 Partajează Postat Mai 28, 2006 c1 si c2 sunt de 4,7 mf/50v poti pune ceva pe aproape, iar r12 este de 12k Link spre comentariu
vicelord Postat Mai 28, 2006 Autor Partajează Postat Mai 28, 2006 man ms pt valorile la conzi dar cred ca la rezistenta ai gresit la adelaida scrie ca e de 22k mam uitat mai atent si imi da schema cu valorile pe ea la unele din componentealimentarea din ce o fac imi ajunge un traf de 11v 1a, un cond de 35v 15000uf si o punte de diode de 15a asta am si eu prin casa la indemana Link spre comentariu
Vizitator MMX Postat Mai 28, 2006 Partajează Postat Mai 28, 2006 Aveti cumva schema de la AD007? Link spre comentariu
George(sb) Postat Mai 28, 2006 Partajează Postat Mai 28, 2006 nu o am, e banala, parerea mea mai bine iti alegi un alt ci si iti faci cu el un montaj de doamne-ajuta ca asta e groaznic are zgomot de fond si mai are cateva fite Link spre comentariu
vicelord Postat Mai 31, 2006 Autor Partajează Postat Mai 31, 2006 sa renuntat la el deocamdata da cel putin o sal fac sa functionezeacu am alta problema am un amp cu kit de la adelaida add20v7 si a mers un timp cateva ore in toata viata lui dupa care lam bagat la o boxa cu dif atto si a inceput sa tiuie da rau de tot si in boxa si el cand il bag in priza oare de ce ma ajuta careva dau o bere (cand fac rost de bani) :drinkers: :drinkers: :drinkers: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum