alex14 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 exista o modalitate prin care sa pot asculta muzica la radioul masinii de pe un stick usb ? de ex. ceva aparat care vine conectat la priza de 12V a masinii si transmite muzica de pe stick la o anumita frecventa la radio. exista asa ceva? Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 La Alegere...CLICK Link spre comentariu
corneillus Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 exista, am si eu unul, se gasesc pe toate drumurile, merg unele numai cu stick, altele cu stick si/sau card de memorie, au si telecomanda, preturi incepand de pe la 20 lei... Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Exista.. pacat insa ca se reduce cu mult calitatea audio a redari (si asa slaba).... Cel mai bine este sa iei un CD audio care sa aibe si USB mai de soi. Link spre comentariu
strombi Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Exista se numesc modulatoare FM cu port USB,Ceea ce a mentionat si colegul mai sus cumparati-va un mp3 player auto cu port USB si aveti o calitate accesibila a sunetului. Link spre comentariu
alex14 Postat Septembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2012 merci de raspunsuri, am stiut ca exista asa ceva dar n-am stiut cum se numesc.daca nu e asa buna calitatea sunetului atunci o sa-mi iau mp3 player auto cu usb, oricum mai bine decat sa umplu masina cu cd-uri:) Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 exista, am si eu unul, se gasesc pe toate drumurile, merg unele numai cu stick, altele cu stick si/sau card de memorie, au si telecomanda, preturi incepand de pe la 20 lei... Exista.. pacat insa ca se reduce cu mult calitatea audio a redari (si asa slaba).... Cel mai bine este sa iei un CD audio care sa aibe si USB mai de soi. Exista se numesc modulatoare FM cu port USB,Ceea ce a mentionat si colegul mai sus cumparati-va un mp3 player auto cu port USB si aveti o calitate accesibila a sunetului. Adica exact ce am prezentat eu in link: La Alegere...CLICK Asadar nu pricep pentru ce sa repetati cu totii ceva ce deja s-a spus? iertare dar sunati a ecou...ca vii cu detalii suplimentare este cu totul altceva dar sa repeti ceva ce altcineva deja a spus mi se pare nepotrivit ( cel putin )! Exista.. pacat insa ca se reduce cu mult calitatea audio a redari (si asa slaba).... Ai auzit de vreun radio care sa prezinte o calitate audio hi-fi? sa fim seriosi cele 2 notiuni se autoexclud de cele mai multe ori devreme ce receptia perfecta este o utopie de cele mai multe ori, dar chiar si asa calitate hi-fi nu se pune problema, in schimb aceste modulatoare ofera in masina o receptie cat mai aproape de perfect si totusi la o calitate deloc mai slaba ca la radio-urile comerciale, evident deepinde si de produs. ...am stiut ca exista asa ceva... ...exista asa ceva?... Pai ori ai stiut ori n-ai stiut? ca afirmatiile tale se bat cap in cap...oricum nu e nevoie sa investesti sume destul de importante in mp3-playere auto doar pentru acel usb-host ( CD-urile deja mi se par inutile ), Modulatoarele sunt totusi ok in conditiile in care cumperi ceva mai calitativ si cu o interfata mai completa ( sa poti face setari dupa preferinte ), in masina n-ai nevoie de hi-fi, si oricum boxele auto rareori permit asa ceva. Link spre comentariu
alex14 Postat Septembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2012 pai am auzit mai demult de la cineva de un astfel de aparat (modulator FM) dar nu am fost sigur daca exista asa ceva si nu am stiut cum se numeste, de asta am intrebat pe forum:)mp3 playerul e mai scump si mai mare decat modulatorul dar unii dintre voi ziceti ca se aude mai bine decat la modulator..deci ce imi recomandati sa iau ? daca modulator, atunci cat de scump e unul bun ? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Eu zic sa'ti iei un mp3 player cu care sa inlocuiesti casetofonul obisnuit de la masina. La modulatoarele chinezesti niciodata nu stii ce primesti - unele se aud foarte bine, unele baga zgomote, sar de la o piesa la alta, unele nici macar nu emit stereo. Link spre comentariu
lavynyu Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Incomparabil si incontestabil recomand un mp3 player ! Modulatoarele sunt niste gunoaie si televizorul suna mai bine pe audio decat modulatoarele . Atentie si la ce mp3 player optezi si aici sunt tot felul de gunoaie care suna ca si modulatoarele de la 300-350 de lei in sus vb. despre mp3 playere auto decente ..................... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum