Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cablu usb.

Vizitator Zorro

Postări Recomandate

salut.sunt incepator si incerc sa fac urmatorul lucru .. am un hard extern de la seagate STBX500100 si vreau sa l conectez la 2 device`uri deodata.. un pc prin usb 2.0 si un tv lcd de la lg cu usb tot 2.0 , hardul are 3.0am nevoie de un cablu de 5 m usb mama tata, unul de 1m mama-tata si un conector care are ca intrare o mama si iesire 2 tati .. intampin urmatoarele probleme :1.prin cablul de 5 m hardul nu este vazut de televizor iar la calculator se aprinde becul de semnal dar nu e recunoscut de windowspot face ceva ?2. conector nu am gasit de cumparat si am improvizat eu (2 cabluri mama-tata , unu l`am taiat si am conectat cele 4 fire lipit si izolat impreuna cu celelalte 4 fire cat am putut eu de bine) dar la fel, se aprinde becul de semnal dar nu recunoaste hardul.. ce pot face? va multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radioDJ

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Bine ca n-ai ars ceva :aplauze

USB-ul nu poate fi sharuit asa simplu. E un port de date.

Cauta pe internet USB Sharing Switch si o sa vezi ce-ti trebuie. Pe calculatoare sigur merge, dar am dubii ca TV-ul l-ar recunoaste.

Un exemplu: http://www.conceptronic.net/product.php ... linkid=554

PS: La cablul cu doi tati de obicei doar unul are si partea de date, celalalt fiind doar pentru alimentare suplimentara.

Link spre comentariu
Vizitator Zorro

Bine ca n-ai ars ceva :aplauze USB-ul nu poate fi sharuit asa simplu. E un port de date.Cauta pe internet USB Sharing Switch si o sa vezi ce-ti trebuie. Pe calculatoare sigur merge, dar am dubii ca TV-ul l-ar recunoaste.Un exemplu: http://www.conceptronic.net/product.php ... linkid=554PS: La cablul cu doi tati de obicei doar unul are si partea de date, celalalt fiind doar pentru alimentare suplimentara.

hehe .. nici chiar sa ard ceva..e complicat ce mi ai propus tu :( dar.. ai idee ce as putea face ca semnalul sa mearga printr`un cablu de 5 m ? :(ma gandeam ca e mai simplu de atat.. ca reusesc asa, home made :)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări