Vizitator pisica matache Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 De ce sa faci o sursa cu LM317,cand ai una gata facuta?Ideea de a folosi un incarcator de telefon,ca scc,mi se pare foarte buna. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Doar ca incarcatorul incarca acumulatorul doar 1-2h. Dar cu o racire decenta,ar trebui sa reziste Link spre comentariu
blaster Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Nu se incalzeste chiar deloc... nu e nevoie de nici o racire... deja am renuntat la CFL-uri in baie, bucatarie si pe hol si peste tot am bagat alimentatoare in comutatie de telefon sau de care mi-au intrat pe mana... Singura chestie e ca trebuie verificat ca alimentatorul se limiteaza la curentul necesar... cele de telefon dau cam cu pana la 20% mai mult decat scrie pe ele... cele mai bune pe care le-am gasit pana acum sunt cele LG mai vechi care dau cam 0.9-1Amper... doua din astea in paralel am pus la Baie ca sa alimentez un CREE LED XM-L T6 de 910lm. LED-ul suporta in mod normal 3A dar alimentate la 2A (cat le dau eu) sunt garantate pe la 35000 ore, cu vreo 650lumeni... decent zic eu... Azi am terminat si bucataria de "aranjat"... cum fac pozele pun pe http://www.schematics.ro/ si asta... Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Cred ca se mai poate face o smecherie,daca nu gasesti o sursa de curentul dorit;pui doua sau mai multe,in paralel,de curent mai mic,pentru orice eventualitate separate printr-o dioda.Anodul fiecarei diode la iesirea fiecarei surse,catozii legati la anodul ledului.La o adica,poti regla curentul prin led,decupland din surse.Asta daca vrei mai putina lumina,la un moment dat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum