RETY Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Pe vremea cand nu-ti puteai face un numarator cu microcontroler acesta era inlocuit de un simplu calculator de buzunar la care se scoteau 2 fire de la tasta "=" si se folosea cu brio pe variante bobinat ,debobinat (+1/-1 sau multiplu fractional in functie de raportul de la rotile dintate).Laudabila munca depusa.Succes! Link spre comentariu
almarghi Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 felicitari pentru bun lucru dus pana la capat! Link spre comentariu
csongore Postat Noiembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Multumesc pentru aprecieri, ma ajuta mult la transformatoarele de iesire dar acuma am suspendat proiectele cu lampi(temporar).Cu avans nu bobinez cu sarma mai groasa de 1mm dar comandat cu pedala am bobinat si cu 1.6mm.Eu zic ca merita efortul pentru ca te ajuta mult mai ales la un traf. de iesire. Link spre comentariu
djx700 Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Frumos tare ! bravo imi place, felicitari pentru realizare !! Link spre comentariu
csongore Postat Februarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2014 Mersi frumos!.......... Link spre comentariu
RETY Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 se pare ca a ajuns si pe alte pagini de internet (tot de electronica) http://320volt.com/en/akulu-matkap-ile- ... -duzenegi/ Link spre comentariu
Vizitator leeheel Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 csongore , felicitari ! As vreau sa te intreb ce fel de numarator folosesti la acest aparat de bobinaj ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum