csongore Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Buna Am vrut sa va arat masina de bobinat care am proiectat sa scap de chinul bobinari unui transformator de iesire care necesita mi si mi de spire, componentele sunt: -Masina de gaurit 18V Einhel -Sursa de calculator 250W modificat la 18V(cu comutator sens de bobinare) -Senzor cu optocuplor -Numarator digital pana la 10000 cu buton de aducere la 0 -Motoras cu reductie+angrenare in 90 grade+tija filetata pentru avans(rulmenti,etc..) -panou de comanda care contine: -reglaj viteza motoras mic -reglaj viteza bormasina -comutator avans stanga/dreapta -comutator semiautomatic/pedala -Pedala cu potentiometru dfacut dintr-un capsator ) NISTE POZE SI UN FILMULET FILMULETUL Link spre comentariu
csongore Postat Septembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Si schema de bloc schema.pdf Link spre comentariu
costi002 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 foarte tare. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Felicitari !!- un proiect complet !! Link spre comentariu
csongore Postat Septembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Multumesc pentru apreciari! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Felicitari ! Motorasul albastru si (mai ales) cuplajul la 90 grade de unde sunt ? Link spre comentariu
csongore Postat Septembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Motorasul albastru era o surubelnita cu acumulator find amputat partea de acumulator, cuplajul am gasit la un user de pe forum cred ca era intro masina de scris electric.Mai bune sunt in masini de cusut romanest gen Ileana,Sanda etc... dar nu am gasit :( Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Felicitari si din partea mea pentru masinaria realizata Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Ai imaginatie! bravo. Imi place realizarea ta. Link spre comentariu
csongore Postat Septembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Da e improvizat din ce am avut la dispozitie, este un proiect de 2ani cu adaugari si inbunatatiri treptate Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 E chiar simpatică realizarea, aşa din bucăţi. Mă duce cu gîndul la nişte filme sf în care diverse nave şi maşinării erau făcute din altele. Link spre comentariu
victor_andrey Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Super....felicitari chiar foarte utila Link spre comentariu
costyy86 Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Felicitari, cand vei bobina daca poti pune un filmulet sa vedem masinaria "in lucru" ... Link spre comentariu
avolocaru Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Frumos! dar pentru o sarma mai groas nu cred ca este destul de rigid sistemul. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Subscriu si eu la parerea cuiva de mai sus, chiar foarte tare pe bune Felicitari, e clar ca nu duci lipsa de imaginatie, ai obtinut o jucarie foarte utila. PS: La sarma mai groasa se presupune ca se cer spire mai putine deci nu-i o tragedie daca se bobineaza manual, in schimb la trafuri de puteri mici/medii unde se vorbeste de infasurari de ordinul miilor chestiunea asta te scapa de ditamai stresul, colac peste pupaza le mai si numara Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum