Vizitator Bucuresti_John Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 SalutareUnde gasesc un catalog pentru tranzistori ?nu ma intereseaza doar sa aflu cu ce este echivalent un tranzistor.Ci mai important este pentru mine sa pot gasi repede ce tranzistor merge la frecventa care ma intereseaza pe mine 2.4GHz si amperajul care ma intereseaza pe mine 5Amepri. acesta este doar un exemplu .Sau Tiristori , ma interesa intr-o zi sa gasesc un tiristor care sa reziste la 15 Amperi minim dar sa il pot comada cu 400mA.Nu imi spuneti datasheetcatalog.com pentru ca acolo gasesc doar daca stiu ce vreau sa cauteu mi-as dori o lista un tabel unde sa am frumos aranjati tranzistorii in lista si sa merg sa ii caut dupa ce ma intereseaza( frecventa la care lucreaza si amperajul la care rezista )Bine inteles ca ma intereseaza si un catalog cu echivalente dar asta o sa il folosesc dupa ce stiu de ce tranzistor am nevoie si doar daca nu il gasesc din prima in magazine. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Tiparite sunt asa ceva ,aparute mai demult.mai noi nu cred ca mai scoate cineva asa ceva.Poate baza ECA data ar fi ok daca poti face rost de ea. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Oricum trebuie verificat la sînge, multe sînt date aiurea, sortate de calculator. Eu nu m-aş baza pe aşa ceva decît într-un domeniu restrîns, de exemplu cel cu trz din sursele tv. Tot cunoştinţele proprii sînt de folos, cînd ştii ce să cauţi pe net, după datele montajului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum