elektronu85 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Buna dimineata! Un macro pentru LM3886 are cineva, va rog?? In alta ordine de idei, cum pot sa stabilesc in Sprint Layout o dreapta de simetrie si cum ma pot raporta la ea astfel incat componentele aflate de o parte si de alta a acelei drepte sa iasa perfect simetrice?? Exista vreo comanda rapida pentru asa ceva sau trebuie facut totul manual?? Pana acum eu trasam o dreapta sa zicem orizontala, apoi pozitionam componenta(sa zicem un tranzistor) in partea de sus a dreptei, dupa care masuram distanta de la dreapta la un reper al tranzistorului(de obicei unul dintre pad-urile de la pini), dupa care duplicam componenta, o oglindeam pe orizontala fata de cea originala, dupa care o pozitionam astfel incat pad-urile sa se suprapuna(ca sa nu existe abateri stanga-dreapta), dupa care o mutam cu sagetile in jos de cealalta parte a dreptei de simetrie si masuram distanta fata de dreapta pana cand cele doua distante sunt egale. Nu exista o metoda mai rapida de a face toate chestiile astea??? Vreo comanda dedicata pentru asa ceva?? Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Pentru Lm3886 poti sa accesezi Footprint-Wizard si cu datele din catalog in 10min e gata. Pentru a doua problema poti sa te joci cu comanda Tile sau cu valori ale gridului. Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Buna dimineata!@maryuss2011, iti multumesc foarte mult pentru explicatii, am reusit.Nu ma dus mintea, eu eram obisnuit cu faptul ca fisierele (.LAY si .LAY6) se download-eaza normal... Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Buna dimineata!@maryuss2011, iti multumesc foarte mult pentru explicatii, am reusit.Nu ma dus mintea, eu eram obisnuit cu faptul ca fisierele (.LAY si .LAY6) se download-eaza normal... Cu placere! Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Buna dimineata! Un macro pentru LM3886 are cineva, va rog?? http://www117.zippyshare.com/v/n8K138Bg/file.html Link spre comentariu
daniel_88 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 (editat) La fel pot face şi pentru releul ăsta? http://cdn.sparkfun.com/datasheets/Components/General/Relay.JQX-15F.pdf P.S/: folosesc S.L.5 Editat Ianuarie 25, 2016 de daniel_88 Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 poti crea orice piesa vrei Link spre comentariu
daniel_88 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 L-am făcut, l-am desenat 1:1 pe o foaie de matematică, apoi l-am desenat în S.L. după numărul de căsuţe rezultat. L-am printat şi e exact cum trebuie Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 L-am făcut, l-am desenat 1:1 pe o foaie de matematică, apoi l-am desenat în S.L. după numărul de căsuţe rezultat. L-am printat şi e exact cum trebuie Nu ar fi rau sa postezi fisierul .lmk creat de tine dupa pdf-ul respectiv, sa-l comparam cu altele. Am incercat sa suprapun unul peste altul mai multe makro-uri si am constatat decalaje intre pini dar si la dimensiunile carcasei, deci makro-uri necalibrate. Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Sau relee provenite din surse diferite si atunci fiecare si-a facut un .lmk dupa ce a avut pe masa. Link spre comentariu
daniel_88 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 L-aş posta dar nu merge fişiere te tipul ăsta, am încercat şi spune că fişierul nu e suportat. Lasă-mi adresa de mail în MP şi ţi-l las acolo. Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Sau relee provenite din surse diferite si atunci fiecare si-a facut un .lmk dupa ce a avut pe masa. Nu stiu ce au avut pe masa sau la masa.Eu ma refeream la seria JQX, unele specificatii PDF aveau toleranta de 0,1mm iar altele de 0,3mm, in mare, trebuia sa se incadreze, dar,am gasit makro-uri facute de amatori cu pretentii pentru seria JQX parca facute ochiometric cu tolerante de +/-5mm. "Ghinion", "Asta e". Link spre comentariu
daniel_88 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 L-am trimis pe mailul tau @alcon, dacă reuşeşti să îl pui aici să îl ia şi colegii ar fi ok...stimă Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum