niceguy12 Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 in postul #64 am atasat arhiva cu ce am descarcat eu de pe mai multe site`uri inclusiv de pe abacom. Link spre comentariu
mani Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Buna seara ,sunt incepator in domeniul proiectarii pcb si cer sfatul celor cu experienta. Lucrez cu sprint-layout 6 si in ultimul timp i-mi apar doua punctulete rosii la fiecare component care-l pun pe board. Nu stiu ce am facut doar ca am atasat la biblioteca makro, folderul cu actualizarile componentelor de mai sus . Multumesc anticipat . O seara buna tuturor. Link spre comentariu
mars01 Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Fa si tu un printscreen cu Sprint Layout cand intampani problema, editeaza-l in paint si incercuieste zona care te deranjeaza. Sansele sa primesti ajutor cresc expoenntial. Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 cred ca la astea se refera colegul.. Link spre comentariu
mani Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Buna ,cum pot urca imaginea ca ma tot uit pe aici si nu inteleg Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 cand dai sa raspunzi la topic alege varianta cu mai multe optiuni si atunci ai cum sa uploadezi poza. daca e prea mare pune`o pe vreun site si pune link`ul aici. Link spre comentariu
XAN77 Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 (editat) in ultimul timp i-mi apar doua punctulete rosii la fiecare component care-l pun pe board. Dai click dreapta pe componentă apoi alegi Component, sau dublu click pe componentă. Ai acolo bifat ID și Value. Punctele respective sunt valorile de la ID și Value care sunt bifate ca să fie vizibile dar nu conțin nimic (nu e nimic în spațiul editabil din dreptul lor) și atunci apar doar niște puncte roșii. Acele proprietăți sunt editabile pentru fiecare componentă. De exemplu la o rezistență pui ID=R1 și Value=4K7 Editat Ianuarie 15, 2016 de XAN77 Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 salut, cum fac sa deschid si eu ce e in arhiva? 2 ПП.rar Link spre comentariu
mani Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Buna seara si multumesc mult ptr raspuns .Asa-i cu incepatorii, noroc ca exista avansatii in domeniu. O seara buna tuturor. Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 salut, cum fac sa deschid si eu ce e in arhiva? pune-i alta denumire Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 pune-i alta denumire bravo... Link spre comentariu
val Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Va salut!Am nevoie de makro SDIP-28 pentru pcb ceas cu LM8560; mulțumesc anticipat. Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Sper ca asta ai dorit ,dupa ce il copiezi schimbi extensia txt cu lmk28DIP300.txt Link spre comentariu
val Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Va multumesc, dar nu este ce am nevoie; poate aveti SDIP28, capsula este mai lata decat la DIP28, iar pinii sunt mai desi (distanta dintre ei este de 1,78 mm). Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Va multumesc, dar nu este ce am nevoie; poate aveti SDIP28, capsula este mai lata decat la DIP28, iar pinii sunt mai desi (distanta dintre ei este de 1,78 mm). De ce nu iti creezi tu capsula dupa dimensiunile din datasheet? Se deseneaza destul de usor in Sprint Layout o componenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum