Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sprint Layout 5.0 - arhiva macro si ghid

Vizitator mincior

Postări Recomandate

Buna seara ,sunt incepator in domeniul proiectarii pcb si cer sfatul celor cu experienta.

Lucrez cu sprint-layout 6 si in ultimul timp i-mi apar doua punctulete rosii la fiecare component care-l pun pe board.

Nu stiu ce am facut doar ca am  atasat la biblioteca makro, folderul cu actualizarile componentelor de mai sus .

Multumesc anticipat .

O seara buna tuturor.

Link spre comentariu

in ultimul timp i-mi apar doua punctulete rosii la fiecare component care-l pun pe board.

Dai click dreapta pe componentă apoi alegi Component, sau dublu click pe componentă. Ai acolo bifat ID și Value. Punctele respective sunt valorile de la ID și Value care sunt bifate ca să fie vizibile dar nu conțin nimic (nu e nimic în spațiul editabil din dreptul lor) și atunci apar doar niște puncte roșii. Acele proprietăți sunt editabile pentru fiecare componentă. De exemplu la o rezistență pui ID=R1 și Value=4K7

Editat de XAN77
Link spre comentariu

Va multumesc, dar nu este ce am nevoie; poate aveti SDIP28, capsula este mai lata decat la DIP28, iar pinii sunt mai desi (distanta dintre ei este de 1,78 mm).

De ce nu iti creezi tu capsula dupa dimensiunile din datasheet?

Se deseneaza destul de usor in Sprint Layout o componenta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări