nico_2010 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 merci de corectura! Au extensia .LMK? (asa cum am scris-o eu) Sau sunt cu extensia .lmk? Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 (editat) mare majoritate sunt cu LMK dar sunt si cu lmk si cu LIB si cu SBK..... http://www.mediafire.com/download/dppxnfzg1nm3zlb/makros.rar Editat Ianuarie 8, 2016 de niceguy12 Link spre comentariu
nico_2010 Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 fa extensiile .LMK (asa le va recunoaste) Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 trebuiesc facute cu vreun program anume sau e de ajuns sa le redenumesti? am incercat si am redenumit dar tot nu deschide..... Link spre comentariu
amudsen Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Nu se redenumesc ! Se adauga directoarele pe tipul de componente in directorul Macros! Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 atasez un print screen cu modificarea extensiei din lmk in LMK si nu imi afiseaza componenta in cazul de fata un condensator.. Link spre comentariu
mars01 Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 (editat) Salut, Incearca sa muti locatia folder-ului unde se stocheaza Makro-chestiile. Preferabil altundeva decat pe partitia C: Apoi muta toate fisierele cu componente in noua locatie (daca nu o face programul pentru tine). Modificarea se face din: Options -> General Settings -> Macro Directory -> Change LE: Se pare ca trebuie sa muti tu manual fisierele/directoarele in noua locatie. Spor. Editat Ianuarie 9, 2016 de mars01 Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 eu nu am softul instalat, softul a fost instalat pe un alt pc si inregistrat sau crackuit eu am folderul unde sa instalat softul cu tot ce e in el deci la mine nu e in C:program files....iar folderul cu makros nu e in C, ceea ce ai sugerat cu mutarea lui am facut`o dinainte si tot nu vede decat o parte din makros.... Link spre comentariu
mars01 Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 (editat) Presupun ca ai auzit de registrii Windows si key etc. Instaleaza te rog programul in mod corespunzator si apoi ai sa vezi ca totul functioneaza cum trebuie. Oricum tocmai ne-ai oferit informatia esentiala. Toti ne-am pierdut timpul de pomana incercand sa facem sa functioneze ceva improvizat. Producatorii astia de software ... vin tot timpul cu idei tampite, chestii neimportante ... cum ar fi instalarea unui produs ... dar noi suntem mai buni si nu trebuie sa ii ascultam ca de ... noi stim mai bine ... Editat Ianuarie 10, 2016 de mars01 Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 uploadeazal undeva ca sal pot instala.... Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 sa rezolvat problema am trecut la, layout 60. multumitri celor ce au dat sfaturi se stiu ei. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Dupa ce ai instalat layout 60, ai mai facut update la baza de macros? Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 i`am aratat calea catre folderul meu cu toate componentele. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 (editat) Continutul din folderul cu pricina de unde este? Downloadat de pe pagina producatorului, de pe site-ul ABACOM la sectiunea downloads? Pentru a avea mai multe modele macro decat cele care vin o data cu programul la instalare trebuie facut download de pe sit-ul producatorului? Editat Ianuarie 11, 2016 de turcu_dan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum