Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sprint Layout 5.0 - arhiva macro si ghid

Vizitator mincior

Postări Recomandate

Salut,

Incearca sa muti locatia folder-ului unde se stocheaza Makro-chestiile. Preferabil altundeva decat pe partitia C:

Apoi muta toate fisierele  cu componente in noua locatie (daca nu o face programul pentru tine).

Modificarea se face din:

Options -> General Settings -> Macro Directory -> Change

LE: Se pare ca trebuie sa muti tu manual fisierele/directoarele in noua locatie. Spor.

Posted Image

Editat de mars01
Link spre comentariu

eu nu am softul instalat, softul a fost instalat pe un alt pc si inregistrat sau crackuit eu am folderul unde sa instalat softul cu tot ce e in el deci la mine nu e in C:program files....iar folderul cu makros nu e in C, ceea ce ai sugerat cu mutarea lui am facut`o dinainte si tot nu vede decat o parte din makros....

Link spre comentariu

Presupun ca ai auzit de registrii Windows si key etc.

Instaleaza te rog programul in mod corespunzator si apoi ai sa vezi ca totul functioneaza cum trebuie.

Oricum tocmai ne-ai oferit informatia esentiala. Toti ne-am pierdut timpul de pomana incercand sa facem sa functioneze ceva improvizat.

Producatorii astia de software ... vin tot timpul cu idei tampite,  chestii neimportante ... cum ar fi instalarea unui produs ... dar noi suntem mai buni si nu trebuie sa ii ascultam ca de ... noi stim mai bine ... :)

Editat de mars01
Link spre comentariu

Continutul din folderul cu pricina de unde este? Downloadat de pe pagina producatorului, de pe site-ul ABACOM la sectiunea downloads? Pentru a avea mai multe modele macro decat cele care vin o data cu programul la instalare trebuie facut download de pe sit-ul producatorului?

Editat de turcu_dan
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări