nel65 Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 Sa trec de la Sprint Layout 5 sau 6 la orice altceva ,inseamna sa aleg "de ce simplu cand se poate complicat?". O asemenea involutie (involutie fara ghilimele) este de neacceptat.Ce fac in Sprint cu un clik ,in alte softuri fac cu 3-4 clik-uri si 3-4 pagini deschise in plus,asa ca e justificata alegerea. Link spre comentariu
CIBY2 Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Exista vreo comanda care sa-mi transfere cache-ul intre doua fisiere Sprint Layout deschise simultan? Mai précis, deschid doua fisiere cu doua proiecte diferite si vreau sa copiez o componenta, un grup sau altceva, din primul in cel de al doilea proiect. Cu Copy - Paste nu merge, decat intr-o singura fereastra, deschid primul fisier, copiez ce am nevoie din el, deschid in aceeasi fereastra fisierul doi si cu Paste obtin copia. Se mai poate si altfel? Link spre comentariu
nel65 Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 (editat) ca sa copiez ceva dintr-un lay in alt lay mai vechi ,deci care este un proiect diferit de primul, salvez din primul ce e de interes in macros (si eventual ,inchid) ,apoi deschid pe al doilea si iau din macros ce am salvat din primul,eventual,sterg din macros daca consider ca nu imi mai trebuie pentru viitor Deci folosesc MACROS pe post de curier rapid Editat August 18, 2015 de nel65 Link spre comentariu
GeoMar Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Ori asa cum a specificat colegul @nel65, sau in fisierul care este deschis dai import board si importi fisierul/boardul care te intereseaza, cel din care vrei sa copiezi componeta/blocul respectiv. Dupa ce copiezi ccea ce doresti, poti sterge/elimina board-ul importat. Link spre comentariu
CIBY2 Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 (editat) Multumesc pentru raspunsuri! Pe astea le stiam, dar ma gandeam ca exista ceva mai simplu, gen Copy - Paste, o combinatie de taste, Ctrl + xxx. Daca nu-i, asta este, n-o sa trec la un alt soft doar pentru atata lucru. Editat August 19, 2015 de CIBY2 Link spre comentariu
iuli09 Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 (editat) stie cineva cum se poate "decupa" padul unei componente ? ceva de genul : Editat Octombrie 23, 2015 de iuli09 Link spre comentariu
mars01 Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Din cate am vazut Sprint Layout nu are posibilitatea de a face pad-uri cu sloturi in ele. Dar ar fi doua variante pentru a obtine ceva similar. 1. Puneti unul langa celalalt doua pad-uri SMD lasand distanta intre cele doua exact dimensiunea slotului. Eventual doua pad-uri SMD mai subtiri, unul sus si unul jos. 2. Folositi comanda Zone si faceti-va acel pad. Nu se pot face semicercuri dar ajustand grid-ul veti putea aproxima un semicerc. Dar nu va fi "pad" adica daca veti folosi fisiere de manufacturare GERBER nu va fi detectat ca pad. Daca doar tipariti pentru metoda toner transfer sau pentru expunere foto atunci cred ca o sa functioneze. Faceti apoi un grup cu toata paranghelia (sau creati o componenta) ca sa il puteti copia cu usurinta de cate ori aveti nevoie. Link spre comentariu
iuli09 Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Multumesc ! metoda expusa o sa functioneze cu siguranta . Eram curios daca nu exista intr-adevar optiunea de a "taia" padurile sau doar n-o gasesc eu . Va doresc o zi buna ! Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 salut, la multi ani. de unde pot descarca si eu arhiva makros vad ca pe prima pagina nu mai sunt active link`urile. am spriny layuot 5. Link spre comentariu
amudsen Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Sa vezi ce face nenea Google ......... http://320volt.com/en/sprint-layout-makro-arsivim/ Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Sa vezi ce face nenea Google ......... http://320volt.com/en/sprint-layout-makro-arsivim/ inainte sa postez aici am descarcat cam ce am gasit pe gogaie si din pacate nu sunt compatibile sau poate nu stiu eu sa le adaug cu toate ca le vad in program la makros numai ca atunci cand selectez ceva nu apare nimic.... Link spre comentariu
nico_2010 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Dar pe site-ul ABACOM ai fost, la sectiunea Downloads? Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 am descarcat si de pe site si din tot se deschide doar un 10%.... Link spre comentariu
nico_2010 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Unde le-ai instalat? Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 instalat? nu sunt executabile ca sa le instalezi. le`am adaugat in folderul makros. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum