BodoRF Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 o ai versiunea demo sau free ..Am vazut dar versiune demo si ruseasca si are intradevari optiuni in plus.Em incerca sa o gasesc free dar nimic. A aparut varianta free pentru Sprint Layout 6 >>DOWNLOAD<<. Varianta ruseasca care mai umbla pe net, nu este versiunea 6 oficiala. Click pe Free Download apoi asteptati 20 de secunde. Spor la desenat cablaje. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Pentru a veni in intampinarea celor care lucreaza cu Sprint Layout am pus la dispozitie toata arhiva mea cu macro-uri (inclusiv pentru desenare schema electrica) create de-a lungul timpului. Tot aici gasiti si un ghid pentru incepatori privind lucrul cu Sprint Layout:http://electroni-city.com/download/http://electroni-city.com/sprint-layout50-ghid/ Buna seara! Nu mai are nimeni arhivele astea??Ca din ce vad eu, linkurile originale au expirat. In special ghidul pentru incepatori nu il are cineva?? Sunt incepator si as vrea sa ma acomodez cu SprintLayout. Multumesc! Link spre comentariu
mirceacra Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Ma intereseaza simbolul in sprint pentru conectorul pcb cu suruburi . Link spre comentariu
woodyteo Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Ma intereseaza si pe mine arhivele cu macro-uri, postate intr-un link care din pacate nu mai merge, in prima parte a topicului. Cine le are, îl rog sa le posteze. Va multumesc. Link spre comentariu
manolo Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Ma intereseaza simbolul in sprint pentru conectorul pcb cu suruburi . Cu pas de cit? nu este dar se poate face. Link spre comentariu
GeoMar Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Ma intereseaza simbolul in sprint pentru conectorul pcb cu suruburi . Conectorul pe care l-am trimis, este cu pas de 5mm intre pini. Daca ai nevoie de alte distante (pasi) intre pini, il editezi si iti creezi propriul tau conector, este foarte simplu de creeat o componenta. Link spre comentariu
mirceacra Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Gata rezolvat. Multumesc Link spre comentariu
CIBY2 Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Conectorul pe care l-am trimis, este cu pas de 5mm intre pini. Daca ai nevoie de alte distante (pasi) intre pini, il editezi si iti creezi propriul tau conector, este foarte simplu de creeat o componenta. 5mm? Nu cumva este 5,08mm? Din ce stiu, rusii produceau componente cu dimensiuni in sistem metric. Link spre comentariu
GeoMar Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 5mm? Nu cumva este 5,08mm? Din ce stiu, rusii produceau componente cu dimensiuni in sistem metric. DA, corect, exprimarea mea a fost gresita. Normal este 2,54mm + 2,54mm = 5,08mm. Link spre comentariu
XAN77 Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 (editat) Ca să nu mai deschid alt topic întreb aici. Am încercat să mă depind cu SL6.0 în ideea de a nu mai face proiectele mele ce le fac de la zero în eagle. Am 2 probleme: 1. O conecsiune se rutează numai automat, se pot oare ruta și manual? 2. După ce am duplicat un modul de mai multe piese, le vede pe cele din urmă ca un întreg, nu pot selecta piese individuale din modulul recent multiplicat. Eu fac un proiect în felul următor: pun piesele într-un aranjament aproximativ ca în schema pe care vreau s-o realizez, o schemă dată să zicem. Apoi pun conexiunile, rearanjez piesele pentru ușurința rutării, după care le rutez, dar are numai rutare automată, care o face aiurea și necesită multă editare. De fapt necesită chiar ștergerea conexiunilor și refacerea lor pentru că dacă mai multe pise constituie un nod comun, după rearanjarea pieselor, la rutarea automată softul nu ține cont că de fapt sunt mai multe paduri în comun și ține cont de padul la care a fost inițial trasată conexiunea și rutează aiurea. Mă rog, nu știu dacă descriu cum trebuie. Voi cum editați un pcb de la zero în acest soft? p.s. încă lipsesc acele arhive, cumva în ele erau mai multe librării? pare limitată oferta de componente din program Editat Iunie 25, 2015 de XAN77 Link spre comentariu
GeoMar Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Eu unul personal, trasez traseele manual, nu cu autoroute. Daca ai copiat/duplicat un modul cu mai multe piese, da il vede ca un intreg, dai click dreapta, apare o fereastra si click pe "Split Group". Acum poti "misca" fiecare piesa independent. Link spre comentariu
XAN77 Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Mulțumesc. Ce înseamnă să nu fi atent, split group, ce putea fi mai sugestiv, bizon. Link spre comentariu
Radu_N Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Daca ai copiat/duplicat un modul cu mai multe piese, da il vede ca un intreg, dai click dreapta, apare o fereastra si click pe "Split Group". Acum poti "misca" fiecare piesa independent. Mai mult, la prima splitare desface circuitul in piese si trasee independente. O piesa este constituita si ea ca un grup, de exemplu un integrat. Marcam integratul, click dreapta pe "split grup" si desfacem integratul la randul sau in componente individuale. Link spre comentariu
XAN77 Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Încă o întrebare: Cum atribui un anumit traseu, de obicei masa, pentru ground plane? Link spre comentariu
nico_2010 Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 In tutorialul de aici: http://sp-hm.pl/attachment.php?aid=187 gasesti la pag.31 explicatii despre cum folosesti "ground plane". din cate am observat nu prea poti sa atribui un alt traseu decat masa pentru ground "plane", dar poate gresesc eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum