Vizitator Random.raku Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Selectezi tot ce ai desenat (ctr+A) dai click pe iconita cu lacat inchis dupa care selectezi File->Save as a macro Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Atentie mare la Makro-uri, daca nu le aveti in librarie, atunci cand le creati folositi cotele din PDF-urile disponibile pe net in cazul unor componente aflate in productia curenta.Cotele, practic sunt aceleasi, cu o toleranta acceptabila de plus- minus 0,1-0,3 mm, am constatat ca exista totusi o anume standardizare.Totusi, unii amatori, din graba sau la betie, nu studiaza PDF-urile si creaza Makro-uri neconforme cu realitatea, in arhiva veti gasi diferite PDF-uri ale unui model de releu,o poza si un bitmap, studiati-le, apoi folositi bitmap-ul si creati dupa el un Makro, si veti constata ce rezulta, diferente de ordinul milimetrilor, inacceptabil, zic eu.Daca doriti sa aveti Makro-uri ale unor componente "custom" creatile dupa cotele schitelor dvs, daca vreti ca "sa fie bine, ca sa nu fie rau".http://www.site cu continut explicit.ro/3489414394.4 Link spre comentariu
mcip85 Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 Cum pot desena un macros folosind culoarea rosu? La mine este cu verde si nu reusesc sa o schimb. Link spre comentariu
iuli09 Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 Options/General Setings/Colors De acolo selectezi ce culori vrei tu . Link spre comentariu
Vizitator Random.raku Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 Muta te pe S1 cu layerul Link spre comentariu
mcip85 Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 Da, pe S1 pot desena cu rosu. Ms. Link spre comentariu
Vizitator Random.raku Postat Iunie 26, 2016 Partajează Postat Iunie 26, 2016 cine are macro la afisorul Kingbright BA56-12SRWA?? Link spre comentariu
Vizitator sprint Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Cum imi pot face un folder doar cu componentele folosite in mod uzual? Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 my documents-->layout60-->macro-->new folder si aici copiati cele mai folosite macro-uri Link spre comentariu
Vizitator sprint Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Merci. Ce simplu era, dar nu izbuteam. Na,incepator Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Sau Program Files-->Sprint-Layout50 -->MAKROS-->New Folder si aici copiati cele mai folosite macro-uri. Link spre comentariu
Vizitator sprint Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Multumesc. Link spre comentariu
alcon Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 Atentie mare la Makro-uri, daca nu le aveti in librarie, atunci cand le creati folositi cotele din PDF-urile disponibile pe net in cazul unor componente aflate in productia curenta.Cotele, practic sunt aceleasi, cu o toleranta acceptabila de plus- minus 0,1-0,3 mm, am constatat ca exista totusi o anume standardizare.Totusi, unii amatori, din graba sau la betie, nu studiaza PDF-urile si creaza Makro-uri neconforme cu realitatea. Poate ati uitat, nu-i nimic, va reamintesc, zilele acestea am vazut intr-un fisier romanesc o componenta ce nu are acoperire in realitate (specificatii, poze, PDF-uri, etc.). Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 7, 2018 Partajează Postat Decembrie 7, 2018 Postez si eu aici un link catre toata arhiva mea de macros sprint-layout 6.0 https://quickfileshare.org/1jty/SPRINT_LAYOUT_6.0_MACROS.zip[/url] 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum