GeoMar Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Frumos, felicitari. Un inceput promitator. Radiatorul era bine sa fie exact ca cel real la gabarit-grosime. Il poti desena destul de usor dupa ce masori unul real, apoi il salvezi ca MAKRO. Radiatorul imi pare subtire, l-ai desenat doar cu un traseu de 1 mm aproximativ. Ii poti desena conturul-forma cu un traseu mai subtire (0,15mm), ca in poza, asa este mai "estetic". 1 Link spre comentariu
djlove Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Multumesc Geomar. Am reusit sa fac si ceea ce mi-ai sugerat tu Acum arata asa: http://tinypic.com/view.php?pic=zm04cl&s=9#.VveE6f9um70 alte probleme/sugestii? Link spre comentariu
nel65 Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 (editat) Ca sa desfaci 7812 ,trebuie sa vii cu surubelnita pe deasupra radiatorului cu 7912.Daca radiatorul e mai inalt ,lucrul asta e imposibil,trebuie sa scoti 7812 cu radiator cu tot de pe cablaj,Asa ca mai bine ar fi sa intorci 7812 astfel incat radiatoarele sa fie spate in spate ,pentru desurubarea lui 7812 ,surubelnita vine pe langa conzii de 2200uF.Pentru pozitionarea pieselor e bine sa te gandesti si la accesul la ele in viitor. variante... sterge .pdf Editat Martie 27, 2016 de nel65 Link spre comentariu
djlove Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Nu e nevoie de lucrul acesta, radiatorul nu este inalt, are 24mm, iar gaura e la 3mm de partea de sus, asa ca se poate strange surubul fara nici cea mai mica problema. In plus radiatorul nu se lipeste pe cablaj in nici un punct, cand se inlocuieste componenta aceasta se scoate cu tot cu radiatorul prins de ea. Oricum o sa tin minte sugestia pentru viitor cand poate o sa am si radiatoare care se lipesc de cablaj Link spre comentariu
nel65 Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Intrebare intrebatoare,in sprint 6 ,daca trag de o piesa se tin traseele dupa ea .Exista vreo setare astfel incat sa nu mai vina traseele dupa piesa pe care vreau sa o repozitionez? Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 28, 2016 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 (editat) Dezactiveaza "rubberband" . Editat Aprilie 28, 2016 de iuli09 Link spre comentariu
nel65 Postat Aprilie 28, 2016 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 Mersi ,acum e bine. Link spre comentariu
Vizitator Random.raku Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 (editat) are cineva macro cu usb B mama pt pcb si mini usb mama tot pt pcb? vreau sa fac (nu stiu daca o sa ma descurc ) ceva de genul http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1um7LIVXXXXbKXFXXq6xXFXXXZ/201164481/HTB1um7LIVXXXXbKXFXXq6xXFXXXZ.jpg numai ca pinii sa nu fie aliniati in linie ci sa fie aliniati ca la mufa de tip B adica vreau sa inlocuiesc mufa de tip B cu aceasta placuta Later edit ce ziceti e ok asa? Editat Iunie 5, 2016 de Random.raku Link spre comentariu
mario_xx Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 (editat) Pinul 5 mini la padul 4 (gnd la gnd), distanta 1-2: 2.54mm si 2-3 1.8mm Editat Iunie 6, 2016 de mario_xx Link spre comentariu
Vizitator Random.raku Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 (editat) Asa e am gresit cu gndul Dar nu inteleg faza cu distanta Editat Iunie 6, 2016 de Random.raku Link spre comentariu
mcip85 Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Salutare. Imi spuneti si mie va rog cum pot face un macros pentru un radiator? Cum se deseneaza de fapt. Folosesc SL 5. Link spre comentariu
mario_xx Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Selectezi linie Alegi stratul Folosesti talentul Ai si masuratoare acolo, daca n-ai talent poti folosi copy paste sau functia tile/arrange ... Profit Link spre comentariu
nel65 Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Il scanezi cu un scaner ,editezi un fisier bitmap cu poza scanata,incarci fisierul bitmap cu functia scanned copy si aduci la scara ,dupa ce ai masurat lungimea sau latimea radiatorului cu rigla. Mai departe trasezi conturul radiatorului peste poza ca si cum ar fi la indigo.Pare complicat dar nu e deloc si te scuteste de masuratori multe pe care le poti gresi. Link spre comentariu
mcip85 Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Ma intereseaza sa montez 1 tranzistor si 1 regulator LM 317, in locurile marcate cu X, deoarece am gauri date in radiator. (au fosm montate mai multe componente de acest tip pe el dupa cum se si poate observa). Atasez cablajul de pe care l-am demontat (o placa ups). https://s32.postimg.org/53bn7sucl/image.jpg Link spre comentariu
mcip85 Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Am aplicat metoda cu scanatul imaginii (in cazul meu cablajul). Am desenat conturul radiatorului si una dintre componente (LM 317). Cum pot transforma in macros ce am desenat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum