Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sprint Layout 5.0 - arhiva macro si ghid

Vizitator mincior

Postări Recomandate

Astazi am instalat si eu sprint layout6. Nu am mai folosit niciodata un program de proiectare cablaje.

Vreau sa fac un pcb pentru un modul de redresare/ filtrare.

O punte redresoare patrata cu pini tip papuc / 4 cond de 4700uF/50V, 100n, sigurante si o stabilizare din tensiunea principala cu 7812 si 7912 pentru tensiuni auxiliare + inca o punte si cond pentru redresare tensiune 12v.

Are cineva desenat ceva de genul? conectori la intrare/iesire de tipul celor cu suruburi.

Eu nu gasesc nici punte redresoare patrata in lista de componente, ce fac in cazul acesta?

Link spre comentariu

Mario, am folosit componentele din fisierul de la tine. Cum fac sa le schimb textul? De exeplu la condensator electrolitic imi apare daca dau clic pe el in meniul de proprietati la text, 3 si o ferestra gri, daca scriu acolo ceva imi apare ceea ce scriu de 3 ori pe componenta si in locul marcajului "+" si in locul tensiunii.

Pot modifica?

http://tinypic.com/view.php?pic=16beaop&s=9#.Vvag9_9um70

L.E.

Intre timp am sters si am adaugat textul manual

Editat de djlove
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări