Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sprint Layout 5.0 - arhiva macro si ghid

Vizitator mincior

Postări Recomandate

salut am doua fisere cu extensia LAY si nu le pot deschide nici cu veriunea 5 nici cu 6 poate ma puteti ajuta sa le deschid in vrun fel

Redenumeste fisierele. :limb:

EDIT: Eu le pot deschide,dar nu afiseaza nimic...Cred ca sunt goale fisierele

Editat de maryuss2011
Link spre comentariu

salut am doua fisere cu extensia LAY si nu le pot deschide nici cu veriunea 5 nici cu 6 poate ma puteti ajuta sa le deschid in vrun fel

Redenumeste fisierele. :limb:

EDIT: Eu le pot deschide,dar nu afiseaza nimic...Cred ca sunt goale fisierele

kinderu, asa cum a spus colegul, redenumeste fisierele si merg deschise, eu le-am deschis cu Sprint Layout 5 portabil.

maryuss2011, se deschid dupa redenumire si NU sunt goale LAY-urile.

Din pacate sunt la servici si politica firmei nu imi da voie sa pot uploada imaginile cablajelor pe site-urile de profil, iar pe forum am depasit limita atasamentelor permise.

Kinderu, am sa postez diseara cablajele.

Editat de GeoMar
Link spre comentariu

Dezarhivezi si vei obtine un folder cu denumirea ПС pe care il redenumesti PS, dupa ce il deschizi vei obtine diferite fisiere si foldere pe care trebuie sa le redenumesti la randul lor si asta e.

Link spre comentariu

pai cum sa le redenumesc am incrcat sa schimb extensia si nimic se deschid dar par sa fie goale dar nu sunt 

Editat de kinderu56
Link spre comentariu

se da urmatorul afisaj

https://www.dropbox.com/s/1la2x6gz40w2pq5/elforum.LAY?dl=0

ma tot chinuii sa leg segmentele(a,b,c,d,e,f,g) intre ele si nu gasesc nicio cale conevenabila

poate vre un coleg mai experimentat sa dea o solutie viabila , poate sa aibe si strapuri ca nu am deranjeaza

Am schitat eu legaturile Adi, cam multi jumperi, asta este, altfel este mult mai greu.

Asa arata:

Posted Imageupload gifs

Descarca fisierul LAY pentru Sprint Layout 6.

http://fastupload.ro/a5d8e913fa7f392a9ee720e3237018fc.html

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări