Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sprint Layout 5.0 - arhiva macro si ghid

Vizitator mincior

Postări Recomandate

Uau ,nu ai citit atent, sau nu intelegi ce ti s-a spus ,dai miror in foaia de lucru ,la imprimare nu bifezi miror ,vrei sa scoti in format pdf. iti pui pe calculator pdf creator asta fiind o imprimanta virtuala .

Link spre comentariu

Am facut asa cum ati zis si tot nu iasa bine. Nu am bifat mirror la imprimare, stiu ca cum sa fac cu pdf creator. Chestia asa nu am patito de la inceput ci numa de un timp incoace. Am si sprint 5 si in ala iasa bine.

In prima poza am facut un printscreen inainte de imprimare.

In a doua poza cum imi iasa la imprimanta sau in pdf tot asa iasa.

post-233067-0-03554500-1457192486_thumb.jpg

post-233067-0-36684700-1457192493_thumb.jpg

Link spre comentariu

Eu am sprint layout 6.0 varianta in engleza, varianta 5 o am in germana si totul iasa in regula. Cred ca o sa caut alta varianta de 6 si o so reinstalez ca nu mai stiu ce sa fac. Multumesc oricum.

Link spre comentariu

Exact asa pateam si eu cand doream sa export pcb-ul in *.pdf. La mine in schimb imprimarea functiona perfect !

Am instalat Adobe Acrobat XI Pro si de atunci totul functioneaza ok.

Link spre comentariu

Acum colegul spune ca in SP5 nu are probleme,folosind aceiasi imprimanta si drivere ,deci s-ar intelege ca SP6 are scame(si cred ca nu e cu licenta)

Link spre comentariu

Am facut asa cum ati zis si tot nu iasa bine. Nu am bifat mirror la imprimare, stiu ca cum sa fac cu pdf creator. Chestia asa nu am patito de la inceput ci numa de un timp incoace. Am si sprint 5 si in ala iasa bine.

In prima poza am facut un printscreen inainte de imprimare.

In a doua poza cum imi iasa la imprimanta sau in pdf tot asa iasa.

Options-General seting si debifezi toate casutele

Link spre comentariu

Folosesc temporar o versiune portabila a SL6 (in rusa) si cu asta, impreuna cu DoPDF, am obtinut cablajul dorit de user. Cred ca mai degraba ar trebui sa reinstaleze versiunea pe care o are sau sa caute alta.

Link spre comentariu

Options-General seting si debifezi toate casutele

Am incercat acuma si tot cu linii subtirii iasa.

Folosesc temporar o versiune portabila a SL6 (in rusa) si cu asta, impreuna cu DoPDF, am obtinut cablajul dorit de user. Cred ca mai degraba ar trebui sa reinstaleze versiunea pe care o are sau sa caute alta.

Problema asta cu liniile subtiri apare si daca scot la imprimanta, eu am transformat in pdf ca sa pot sa va arat care este problema.

Am reinstalat programu si nu se modifica absolut nimic.

Ramane varianta sa instalez alt program.

Link spre comentariu

Acum am incercat eu sa scot la imprimanta un proiect lay din SL5 ,am dat si imprimare normala si mirror .Iese corect in ambele moduri.Insa astazi am pus sistemul din nou,win7 .Altadata si mie imi ieseau trasee subtiate daca dadeam imprimare mirror.De unde trag concluzia ca sistemul defect era cauza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări