efti Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 salut am luat o pereche de boxe superior ls-190 . as vrea sa ii schimb difuzoarele. de aici si problema mea . ce difuzoare as putea sa ii pun . difuzoarele vechi se aud foarte urat sunt de 50w 4 ohmi cate 2 in serie . dimensiunea cutiei inaltime 86cm,latime 20cm,adancime 24cm bass reflex spate multumesc Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 O boxa se proiecteaza de la difuzoare > cutie > filtre. in cazul in care vei schimba difuzoarele va trebui sa gasesti unele care sa se potriveasca pe acel tip de cutie si sa refaci filtru (frecventele de taiere, impedantele). Cred ca este o risipa de timp si bani. Mia bine "marita" acele boxe asa cum sunt si cauta altele care sa sa iti placa cum se aud. Link spre comentariu
efti Postat Septembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2012 nu au filtre deloc pe ele Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Vorba lui lucaionut, vinde-le sau doneaza-le, apoi ia-ti niste SH-uri bune. Sunt firme care vand boxe SH de calitate sau poti gasi pe okazii, tocmai etc. Asculta-le daca ai posibilitatea si vezi daca-ti plac cum se aud. Link spre comentariu
costi75 Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Din pacate,daca nu vorbesti de difuzoare pro,nu prea ai ce sa cauti aici.Esti trimis repede cu ele la gunoi....Binenteles ca le poti imbunatati,dar sa nu te astepti la rezultate spectaculoase.Eu am niste boxe Enzer,similare cu Intervizion,chinezarii ordinare, si la inceput am crezut ca le voi sparge si le voi face foc de gratar,dar am zis totusi, sa incerc sa le imbunatatesc.Am demontat toate difuzoarele,am tapetat interiorul cu mocheta(lipsea cu desavarsire orice urma de material textil),am luat second niste difuri de 20cm Tonsil,(cele din boxe erau sub orice critica)mediile le-am pastrat,iar tweetere am pus niste Sal-uri cu mici modificari ale carcasei."Filtrele" le-am facut singur,nici boxele mele nu aveau,prin tatonare am reusi sa fiu chiar incantat. Spor! Link spre comentariu
CBI Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 cred ca incurci forumurile...pe de alta parte,din kkt nu poti face bicidaca omul detine cunostinte mai avansate de ciocanit boxe(nu ma refer la prelucrat lemnu') ar putea face ceva,dar asa va fi pierdere de timp si bani.Oricum nu va rezolva schimband 3 vorbe pe forum...4 difuri de bas ,2 de inalte si 2 filtre chiar si asa mai generice(adica ieftine,dar de o minima calitate) pot depasi lejer pretul boxelor de noi,insa modificarile necesita multa experienta practica ca sa dea rezultate rapide,iar aruncarea asa 'sa fie' a unor alte difuri va rezulta intr-un alt esec,deci bataie de cap inutila si bani aruncati Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum