andreidaniel Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Buna seara! Ami si eu un Lenovo S10e ideapad din iarna lui 2009..Performante: -procesor intel atom 1,66GHz dual core -1.5GO RAM DDR2 -HDD 160 GO -placa video integrata de la intel cu memorie 128MO -sunet,wireless,card reader,2xusb,microfon integrat,camera video integrata,si mai are un slot lung nush pt ce e,iesire VGA pt videoproiector I-as putea face upgrade la RAM? Am vazut pe net ca s-ar putea..dar mai mult de 2GO nu tine. L-am desfacut si se pare ca are o placa de ram sudata/integrata,ca doar una iese din clenci..si aia care iese are 1GO. Asa se pare ca zice si aici http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-S-s ... a-p/231671 Memoria de acum e un Kingstone parca..trebuie sa fie identice ca marca si ca FSB cea pe care o pun de 2GO cu cea integrata ca producator zic? Stiam ca unele sisteme is pretentioase cand e vorba sa ia din rami pt placa video..Ce nu pricep cum zice pe site ca acea parte fixa de 0,5GO nu are nimic daca ii pui o placa de 2GO..practic, va vedea 2GO..adica sa inteleg ca ori cea de 0,5GO se dezactiveaza automat cand pui placa de 2GO ori nu vede sistemul daca ii pui mai mult de 2GO,decat maximul de 2GO? Se va simti la windows 7 starter ca merge mai repede de la 1.5GO la 2GO? La hard disk cum pot afla daca e vreo limitare?As vrea sa pun unul mai mare..de vreo 250-320 sau poate de 500GO chiar. Actual e de 160GO cam micut pt mine. Ms fain. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Hardul il puteti schimba fara probleme,la Ram asteptati si alte pareri..! Link spre comentariu
sebi Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 merge pus 2 gb dar din pacate vor fi tot 2 gb Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum