Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motopompa.Buget 1000LEI

alex69boss44

Postări Recomandate

nu am uitat de pozele promise dar nu da dumnezeu sa se incarce pagina de elforum daraminte sa incarc ceva pe net am un internet gratuit si nu le pot cere darea si marea celor de la rds ma multumesc cu cat dau :jytuiyu sper ca maine sa fie o noua zi mai buna pompa se numeste wml 20 r am cautat-o pe net si pare ca nu se gaseste

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreivlad1999

10

• alex69boss44

6

• pop_ady44

6

• stefan94stefan

2

posibil nu va contrazic asta o cumpara foarte multi oameni si folosesc motorul pe cositoare inlocuind vechile motoare rotax care mananca combustibil precum si merg dar pe cositori sa stiti ca nu prea sunt indicate datorita fortei care trebuie sa o dezvolte PS am absorbit dintrun parau apa pe furtun de 60 si am urcat-o pe furtun de pompieri pe 4 tronsoane de furtun intrun bazin toata treaba a durat 4 ore 65 mi litri bazinul are 65 metri cubi motorul sa prezentat ok partea de presiune iarasi ok mai putin furtunul care a plestit de 2 ori din cauza diferentei de nivel mare si implicit a presiuni 30-35 metri este diferenta de nivel

Link spre comentariu

Motopompa Einhell are motorul de 196cmc iar Kipor de 160cmc astfel ca este posibil ca motopompa Einhell sa aiba consumul de combustibil mai mare. Pentru Kipor exista service in Romania prin Proenerg si distribuitorii sai. Este insa posibil ca si Einhell sa aiba o retea de service-uri autorizate.Daca vor fi folosite ocazional si pe durate relativ scurte de timp, adica 2-3 ore de functionare continua, atunci isi vor face treaba.Insa daca vei folosi motopompa la irigat, pe durate mari de functionare continua, atunci ar fi de preferat sa-ti iei una cu motor Honda sau macar Robin-Subaru.

Link spre comentariu

Sincer, ma gandesc sa o folosesc si la irigat.Anu acesta am avut o parcela de cartofi si din cauza secetei s-au facut cat nucile :cry: .Alta chestie..Diferanta de nivel intre locul unde pot sa aduc butoaiele cu apa si bazinul in care le golesc este de aprox 5m.Distanta intre motopompa si bazinu in care golesc este aproximativ de 55m.Practic trebuie sa imi urce apa pe o distanta destul de mare.Cred ca o honda ar fi potrivita pentrau asa ceva.Asadar maresc bugetul pana la 1500 lei.Asa cum am precizat intr-un alt post prefer lucru de calitate.

Link spre comentariu

Atentie! Daca iei Honda sa-l iei de la un distribuitor autorizat si nu din targ. Sa nu te trezesti cu un chinezism etichetat HONDA pe care dai o groaza de bani dar e un stift. :ras:Daca mi-ai spune unde este locatia ta, Barlogu, te-as putea indruma catre cineva care comercializeaza motopompe cu motoare Honda originale. :91

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

la noi in orasul baia mare se gasesc niste pompe cu motor pe benzina VMR20-25-30 numerele din coada dand debitul de la iesire motoarele sunt facute impreuna cu honda se incadreaza intre 780-920 lei debit 32-44metri cubi/ora am testat VMR30 mere frate de te zapaceste in 30 minute am golit un bazin de 5x4x1

Honda nu face motoare sau motopompe cu nimeni. Probabil ca sunt motoare copiate dupa Honda. Daca vrei sa te convingi citeste te rog codul poansonat pe carterul motorului si ia legatura cu cei doi importatori autorizati de Honda din Romania sa-i intrebi daca sunt facute "cu Honda" si anume: http://www.agrisorg.com/ sau http://www.hpe.ro/. Mai ai varianta sa verifici dupa codul si seria motorului pe http://www.honda-engines-eu.com/en/welcome.html.Daca importatorii nu iti confirma provenienta Honda a motorului sau daca nu-l gasesti pe site-ul oficial Honda Europe atunci este o imitatie jalnica. Evident ca acea imitatie jalnica va functiona foarte bine in anumite aplicatii dar nu in cele in care motorul este solicitat perioade lungi de timp la putere mare.
Aici tin sa te contrazic. Intradevar Honda nu face motopompe cu nimeni dar chiar exista motopompe cu motor honda. Nu honda face motopompele. Exista un producator de motopompe care a gandit aplicatia cu motoare honda. La fel cum exista generatoare de curent cu motor honda exact la fel exista aplicatii(motopompe)cu motor honda. Intradevar exista si o copie a motorului honda facuta de chinezi dar motorul honda are anumite repere prin care se identifica originalitatea. Acum ce cred ca-ti mai ramane de ales este firma de la care sa cumperi aplicatia. Recomand aplicatiile cu motor Honda.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări