Andrew19 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Salut.In publicatia Tehnium (revista, supliment sau almanah, nu mai stiu care)a aparut schema unui programator pentru memorii eprom 2716folosind circuitul Z80PIO si un calculator compatibil ZX Spectrum (TimS sau HC85)Daca eventual cineva stie in ce numar a aparut schemarespectiva, rog foarte mult sa-mi raspunda.Inca detin in stare de functionare un calculator TimS si HC85.Cu multumiri. Link spre comentariu
DREDD Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Programatorul respectiv a aparut in almanahul "Tehnium" 1990, avand in componenta PIO-80 si 3 numaratoare 393 (odata am vrut sa il fac si eu - inca am piesele daca sunteti doritor). Link spre comentariu
Andrew19 Postat Septembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Am gasit !Sunt in posesia componenteler,(am achzitionat la vremea respectiva)dar ulterior am abandonat si eu proiectul.Oricum, multumesc pentru ofertasi pentru ajutorul acordat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum