Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

drivere nvidia

Vizitator calean_92

Postări Recomandate

Vizitator calean_92

salut..imi poate explica si mie cineva o chestia...sterg toate draiverele de placa video(nvidia) si peste un timp dupa ce il deconecez si-l las un timp ele se apar din nou../se reactualizeaza singure nu pot sa inteleg de ce si cum..ca am sters din laptop tot ce tine de draivere pentru placa!!!va rog sa ma lamuriti si pe mine!va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

6

• Th3_uN1Qu3

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Va salut ! Eu cred ca il ia din sistemul de operare acest driver,adica sistemul de operare are si el cateva sute de drivere in el si daca acest driver se regaseste in sistemul de operare il instaleaza automat .Ce sistem de operare folositi ? Astept !!

Link spre comentariu
Vizitator calean_92

problema e ca eu cred ca are ceva placa video..cind ii instalez draiverele nvidia se deconecteaza laptopul..si stergind aceste draivere nvidia e totul ok..mergind cu draiverele de la windows..merge cit e..si dupa ce il deconectez si il conectez dupa ceva vreme era apar acele draivere de la nvidia!!!si chestia e ca apar o versie diferita de ce instalasem eu

Link spre comentariu

am un windows 7...

Aaa,pai daca folositi sistemul de operare wind......7,atunci cu siguranta aia este prob......cu driverul,adica sistem de operare wind......7 are cele mai multe drivere in el. Eu cred ca asta este prob....adica ca vi-l reinstaleaza automast driverul din sistemul de operare . :daDaca nu o fi asa,atunci mai este o varianta sa va faca update de pe net si sa va instaleze o alta versiune de driverul la placi video .
Link spre comentariu

Dar nu am inteles un lucru de la dvs,adica daca ati reusit pana acum sa-i instalati driverul de pe cd-u/dvd-u al placi video ????Daca ati reusit si merge bine fara probleme,atunci nu sunt probleme .Astept !!!

Link spre comentariu

Am si eu doua intrebari daca se poate ?1 . Apropo modelul placi video care este ?2 . De ce nu lasati driverul care vi-l instaleaza sistemul de operare,ce nu merge bine cu acel driver sau ce ???Astept !

Link spre comentariu

2 . De ce nu lasati driverul care vi-l instaleaza sistemul de operare,ce nu merge bine cu acel driver sau ce ???

Daca citeai cu atentie mai mare observai ca este defecta placa video si de aceea nu merge cu driver. Am dat raspunsul in celalalt topic - lasi sistemul sa instaleze driverul, pe urma intri in Safe Mode si ii dai Disable la placa video din Device Manager.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări