ianny Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 salut,Dupa cum spune si titlul am un mixer rhythmyx rym 207 si am nevoie de schema lui pentru ca vreau sa scot de la un singur canal efectele digitale de linie, deoarece la un karaoke am nevoie de ecou doar la microfon nu si la linia melodica. Sper sa nu fie problema ca am postat in aceasta sectiune, dar nu am stiut unde sa postez.multumesc. Link spre comentariu
retrosong Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 nu cred ca se poate scoate asa ecoul fiind legat dupa mixarea tuturor canalelor Link spre comentariu
ianny Postat Septembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2012 macar daca as putea sa leg un canal dupa ecou ar fi si asa ok. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 salut, Dupa cum spune si titlul am un mixer rhythmyx rym 207 si am nevoie de schema lui pentru ca ...... Sper sa nu fie problema ca am postat in aceasta sectiune, dar nu am stiut unde sa postez. multumesc. Salut , dupa cum spune doar titlul , nu te putem ajuta ...ar fi fost nevoie de mai multe detalii , dar este mult prea complicat sa caut pe net , atat timp cat tie ti-a fost deja prea greu sa faci acest lucru . Mult succes ! A , nu uita sa citesti regulamentul Elforum art 3.17 viewtopic.php?f=94&t=2390 , ca sa remarci de ce nu ai voie sa ceri " ajutor " ...si desigur , de ce il nu vei primi niciodata ... Link spre comentariu
ianny Postat Septembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Am cautat pe net timp de 2 zile si nu am gasit nimic, de asta am apelat la cei cu mai multa experienta, am gasit doar poze cu mixerul http://www.segundamano.es/barcelona/mes ... s&st=a&c=3, schema nu. mersi, Link spre comentariu
ianny Postat Septembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2012 mimeni nimic... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum