Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema mixer Rhythmyx rym207

ianny

Postări Recomandate

salut,Dupa cum spune si titlul am un mixer rhythmyx rym 207 si am nevoie de schema lui pentru ca vreau sa scot de la un singur canal efectele digitale de linie, deoarece la un karaoke am nevoie de ecou doar la microfon nu si la linia melodica. Sper sa nu fie problema ca am postat in aceasta sectiune, dar nu am stiut unde sa postez.multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ianny

4

• retrosong

1

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

salut,

Dupa cum spune si titlul am un mixer rhythmyx rym 207 si am nevoie de schema lui pentru ca ......

Sper sa nu fie problema ca am postat in aceasta sectiune, dar nu am stiut unde sa postez.

multumesc.

Salut , dupa cum spune doar titlul , nu te putem ajuta ...ar fi fost nevoie de mai multe detalii , dar este mult prea complicat sa caut pe net , atat timp cat tie ti-a fost deja prea greu sa faci acest lucru .

Mult succes !

A , nu uita sa citesti regulamentul Elforum art 3.17 viewtopic.php?f=94&t=2390 , ca sa remarci de ce nu ai voie sa ceri " ajutor " ...si desigur , de ce il nu vei primi niciodata ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări