Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare inlocuitor difuzor Sal sr2030

Vizitator gandnegru

Postări Recomandate

Vizitator gandnegru

Detin doua boxe home made care contin cate un dtf 12-ms si cate un sal sr 2030 is multumit cum se aud dar la o boxa se tot strica sr-u a 3-a oara cand trebuie sa-l trimit la garantie cu celalalt n-am avut probleme, m-am gandit sa le inlocuiesc cu altele dar nu stiu ce sa aleg pana in 100 ron bucata mai mult nu merita sa investesc ...m-am gandit la MONACOR SP-202PA a auzit careva cum suna ?Astept si parerile voastre. Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionescu liviu

2

• Luca

2

• LUCI

1

• CBI

1

Top autori în acest subiect

Vizitator gandnegru

Daca se strica la ceeasi boxa difuzorul sunt sanse sa fie o problema si la amplificare.

Ce probleme poate sa fie la amplificare ?Defectul e ceva mecanic de la miscarea membranei sa intrerupt de 2 ori firul ce merge de la borne la bobina (facea scantei) cea ce mi se pare aiurea,si odata sa deplasat bobina de se auzea cum se freaca de menbrana...amplificatoru e un Sony TA-FE330R in care nu sa umblat nu cred ca e din vina lui ...idea e ca ce sa aleg in locul lor?
Link spre comentariu

Poate avea si amplificatorul o problema.. Protectie de clipping nu functioneaza bine iar la putere mare un canal intra la saturatie mai repede si distruge difuzorul.Cauta alt difuzor lafel daca iti place cum se aude.. Incearca sa inversezi boxele (stanga la dreapta si invers) vezi daca se arde si celalalt dif, Daca se arde va trebui sa aschimbi si amplificatorul si difuzoarele :ras: final de tip STK cum are amplificatorul sony numai se gaseste original...

Link spre comentariu
Vizitator gandnegru

da nu sau ars difuzoarele cum am scris si mai in sus au suferit diferite defectiuni mai indoiesc sa fie amplificatoru mai degraba chinazeriile culmea ca se defceteaza dupa un anumit timp si ampli. nu a mers la maxim la jumate cel mai des trei sfert maxim si cica ar trebui sa reziste la 80 watts difuzoarele ampl. nu scoate nici 70 ..

Link spre comentariu

pana in 100 ron bucata nu ai ce sa iei decat tot chinezariidaca vrei de la monacor,SPM-205/8 sau /4 cred ca ar fi mai potrivit decat sp-202pa pt aplicatii hi-fiInsa nu are rost sa investesti prea mult in ele daca vrei sa treci la alt nivel.Incearca sa schimbi firele leonice ,strange banutii si ia ceva de fabrica,sh de preferat in acest buget.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări