andreivlad1999 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Am o centrala ACV Millenium 24E care imi face ceva probleme. Merge perfect pe incalzire, face si apa calda dar cateodata, desi inchid apa calda, arzatorul continua sa functioneze. Centrala are 11 ani, este intretinuta, are reviziile la zi, a fost detartarata si in primavara acestui an, apa menajera are o temperatura suficienta, dar cateodata nu se decupleaza arzatorul la inchiderea robinetului de apa calda.Am vrut sa o inlocuiesc cu una moderna dar persoane care fac service la diverse marci de centrale murale mi-au "interzis" sa fac asta spunand ca ar fi o greseala majora pentru ca produsele moderne au o constructie mai "firava" si mi-au recomandat sa inlocuiesc vana cu 3 cai. Totusi aceasta costa cam cat o jumatate de centrala ieftina si nu prea stiu cum sa procedez.Pe de alta parte ei spun ca valva se poate repara dar cu rezultate incerte. Astept ceva sugestii de la cei care s-au lovit de probleme similare.Multumesc. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Septembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Cred ca am rezolvat problema asa ca se poate inchide.Am cumparat un set de reparatie pentru vana cu trei cai, set ce continea membrana de 80mm, cea de 45mm, obturatorul de apa calda menajera si obturatorul de incalzire.Le-am inlocuit, am spalat si schimbatorul secundar cu detratrant Nufar si acum centrala merge perfect. Cauza functionarii incorecte era depunerea de mizerie si de piatra pe tijele celor doua obturatoare. Membranele erau de asemenea cam alungite asa ca ma facut bine ca le-am inlocuit cu altele originale. Link spre comentariu
al3xisos Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 A schimbat cineva rulmentii la ventilatorul acestei centrale? La mine periodic(3luni), trebuie sa dau cu spray wd40 pentru a-i degripa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum