Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

clicknet expres 512kbps

silviu_marian_2005

Postări Recomandate

salut. Am acest abonament si am probleme cu conexiunea . Din cand in cand se intrerupe aproximativ la 30-60 minute.SE reconecteaza cateodata si singur .Are cineva problema asta? Cum pot sa o rezolv?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• silviu_marian_2005

3

Vizitator berti

Am si eu acelasi tip de abonament de vreo 3 luni, se manifesta la fel.Banuiesc ca ai modem pe USB SpeedTouch 330? Din cate am inteles de la alti utilizatori schimabrea modemului pe unu cu ethernet rezolva in mare parte problma.Incearca in prima etapa sa schimbi cablu care iti vine din spliter(filtru) pana in modem... si verifica si cablu care iti vine pana la spliter.Si eu strang bani sa-mi iau un modem pe Ethernet... si am auzit ca ar scoate chiar RTL in curand la vanzare acest tip de modem, pana acum il dadeau doar in chirie! Ar merita luat de la ei doar pentru ca ofera suport!

Link spre comentariu

da, acesta este modemul. Cam cat costa un modem pe ethernet si de unde se poate procura? Au si modem pe placa de retea, oare este mai fiabil?

Link spre comentariu
Vizitator berti

Am vazut la mai multe firme(ral.ro, intend.ro) , in principiu cauta unu care stie ADSL2+

Au si modem pe placa de retea, oare este mai fiabil?

N-am inteles la ce te referi? Ethernet -> Mufe UTP -> Cablu UTP-> Placa retea... e clar?
Link spre comentariu

cand am cumparat modemul mi-au spus ca au si modem care se conecteaza pe placa de retea . despre asta e vorva. oare este mai fiabil decat o conexiune pe usb?nu imi este prea clar ce este ethernetul. scuze

Link spre comentariu
Vizitator berti

Ethernet e practic denumirea pentru stiintifica pentru retea... Deci vorbim de acelasi lucru, acum e tarziu, dar tind sa cred ca era mai bine daca-l luai pe ala "de retea"... acum nu cred ca-l mai poti schimba! dar incearca, daca reusesti merg si eu cu el la schimb1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări