Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Upgrade memorie

adryan21

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adryan21

10

• sebi

4

• FLORIN IORDACHE

4

• amassive

2

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator mezinul

salutare. am o problema si daca se poate sa ma ajutati as fi recunoscator: am doua memorii ram, 1 de 256 si a 2 de 512. ideea e ca pe cea de 512 nu mi-o mai vede, ci doar pe cea de 256. am incercat sa o pun pe cea de 512 in locul celei de 256 si cand dau drumul la comp scoate un tiuit. memoria de 512 este oare arsa? multumesc

Link spre comentariu

salutare. am o problema si daca se poate sa ma ajutati as fi recunoscator: am doua memorii ram, 1 de 256 si a 2 de 512. ideea e ca pe cea de 512 nu mi-o mai vede, ci doar pe cea de 256. am incercat sa o pun pe cea de 512 in locul celei de 256 si cand dau drumul la comp scoate un tiuit. memoria de 512 este oare arsa? multumesc

Da e posibil sa fie stricata, prima data uita-te la contactele ei sa nu fie oxidate, rupte, iar daca nu merge pe nici unul din sloturi si scoate bipuri e cam 100% arsa; verifica sa fie si infipta bine. Mai cauta si semnificatia bipurilor la tipul placii de baza.
Link spre comentariu

descarca mem test, scriel pe un cd si buteaza de pe el... sigur o sa-ti dea raspunsul pe care il cauti.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări