adrianstoica10 Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Salutare tuturor.Am nevoie de un sfat. Ce carti imi recomandati pentru a invata din ce blocuri este realizat un tv, si ce fac acestea. Mentionez ca electronica pe care o stiu ma ajuta sa inteleg o schema in proportie de 60%. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Sunt o multime de carti scoase de editura ELCO acum mai multi ani,de asemenea la teora au mai aparut carti despre tvuri.Astea din cele dupa 90 incoace,pentruca erau si inainte de 90 cateva.Eu le am pe majoritatea dintre ele.Poate le gasesti pe la biblioteci sau anticariate. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Receptoare de televiziune in culori - C.Constantinescu Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Sau Contruiti un televizor de regretatul G.D. OprescuCartea explica pe intelesul tuturor blocurile functionale ale unui televizor simplu Link spre comentariu
mircea888 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Uite aici indrumar laborator TV, destul de concentrat si gratis: http://ro.scribd.com/doc/83175969/Lab-BTV De asemenea recomand cele 3 volume de carti "Indrumar pentru Elctronisti radio si TV", in special primul volum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum