Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Disc DVD mbi01rg40

The Stressmaker

Postări Recomandate

Dintre doua dvd-uri cu codul de fabricatie mbi01rg40, unul TDK si unul SKY Pro (un noname cred) care e mai bun, tinand cont ca, daca ma iau dupa codul acesta practic "vopseaua" e identica. Diferenta de pret este dubla, asa ca, daca sunt identice constructiv (nu se pune sigla sau "fata" care e este marca DVD-ului) o sa-l iau pe acela mai ieftin avand aceleasi caracteristici fizice. Eu le folosesc pentru stocare si am unele si de 3-4 ani care le pot citi fara erori. Pana acum ceva timp foloseam Memorex, o marca destul de buna, dar de cand nu se mai aduc pe la magazine incerc sa ma orientez catre o marca care sa reziste in timp.Pareri din experienta proprie la +3 ani de la scrierea unui DVD? care are cele mai putine erori? nu vreau discutii despre marca doar despre rezistenta in timp a DVD-urilor acelei marci pe care le folositi, pentru a-mi face o idee catre care marca sa ma orientez si scrieti si codul producatorului (manufacturer id, asa cum este si in titlu), pentru ca de vre-o 2 ani au cam inceput sa apara si la marcile bune codul din titlu, de exemplu, semn ca incep sa scoata si produse mai slabe. Cine vrea sa identifice codul ii recomand VSO Inspector.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• The Stressmaker

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Revin cu un mic update (nu mai pot edita postul precedent). Am verificat codul de fabricatie la dvd-urile cu minus pe care le-am folosit pana acum. Asa cum am scris, TDK si SKY Pro au MBI 01RG40 iar Verbatim si Foton au MCC 03RG20 iar Memorex si HP (mai vechi) au CMC MAG. AM3 si aceste valori par destul de constante in timp (am testat si la unele dvd-uri mai vechi ca sa vad daca au aceleasi coduri). Omega, Platinet si Raxon, ceva mai vechi, au MCC 02RG20. Un dvd mai vechi "copyme" are TYG02. Am scris codurile doar ca idee la ce am folosit mai des.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări